stabil fredagslunch med skoskådning på skeppsbron

vi va å käkade lunch idag på siam i gamla stan. helt ok thaikrubb faktiskt. inget speciellt. jag och dr kraft firade att de va fredag genom att beställa in specialaren 3 små thairätter för 125 spänn och en flaska starköl var. ölen kostade 25 spänn. som datanördar som vi är så räknade vi båda ungefär lika snabbt ut att notan skulle landa på cirkus 150 spänn var. detta helt utan att använda miniräknare. eftersom båda två räknade ut samma summa så antog vi nog att vi hade räknat rätt. döm då om vår förvåning när det stod 105 kr på kvittona!! vi hade alltså räknat fel...i thailand så blir 125+25=105. dock så blev vi inte alls nedstämda av vår skamliga räknefadäs utan vi gick förnöjt vidare och tänkte "äsch..de e ju ändå fredag!"

när vi skulle svänga in till skeppsbron så fick vi syn på dagens scooterraggarpar. det var en lirare (i den sjukaste frillan jag skådat sedan kung Gustaf Wasa klippte pottfrilla på sig själv med en slö morakniv) och hans, jag förmodar, fru. hon var friserad i en likaledes skojsig kreation samt de kissnödigaste skor jag sett på väldigt länge.
jag tog en bild men kvinnan promenerade så sabla hastigt så att jag fick tyvärr ingen bild som kan göra dessa pjucken rättvisa. men om ni använder er fantasi och tänker typ såna där buffaloskor som alla fjortisar gick omkring med typ 1999 fast aaaaningens lägre och med flames och metallinlägg. då hajjar ni
*ugh*

: