sickdom

sitter hemma å ugglar. kände mig lite seg i söndags. spelade match och efter matchen så var jag ovanligt seg och det kändes som träningsvärk. men jag borde hajjat. det har hänt förut exakt samma grej. förkylningen bryter alltid ut efter en träning eller match och man känner det i kroppen som en värk i lederna och musklerna. well..i måndags vaknade jag med apont i halsen. på jobbet fick jag inget gjort och sen på eftermiddagen så satt jag å kallsvettades som en hynda. då var det dags att ge upp. gjorde ju ändå inte många knop på kontoret.

men varför i häcklefjäll ska man bli sjuk nu? ska ju till london på onsdag. imorrn alltså. jag, sara, mackan och klas ska på konferensen future of web applications. men inget ska hindra mig från att åka. så ere bara...

:

Unknown

Krya på dig! Btw det är bra drag i förkylningskurerna man kan köpa i england.

yoakeem

Ja, krya på dig som fan! Du får ju inte missa London!

rewdboy

danke jao! känner mig lite bättre idag. feta alvedon verkar funka. har även tryckt i mig en halv flarra tabasco. hade inget starkare. synd..skulle haft min specialhabaneroröra! det är världens bästa förkylningsmedicin!

Anonym

tssss

rewdboy

tss vaddå?

Swedeheart

Krya på rej!