nej..jag har fortfarande inte falksyn

flera har frågat om min syn och hur det står till med den. senast idag så frågade signaturen "honung" om hur det var.

som de flesta av er vet så opererade jag ögonen för ett tag sen. målet var att få perfekt syn och leva lycklig i resten av mina dagar. dock verkar inte allt ha funkat så bra. för det första ska man tydligen ta det med en nypa salt när de i broschyrerna säger "du går härifrån med perfekt syn".
ok..jag såg faktiskt skitbra precis efter operationen. men jag var även hög som ett hus av de söta pillrena man fick. sen sa de även att man kunde räkna med att stanna hemma i 4-5 dar. det tolkade jag som att man efter 4-5 dar hade falksyn. men icke..det betyder att efer 4-5 dar så ska man ha skaplig syn som sen efter ett par veckor i de flesta fall har stabiliserat sig till körkortssyn. sen fortsätter synen att förbättras i upp till ett år. min syn efter 2 månader är dock mer som synen hos en åldrande farfar mullvad under marken

men jag trodde alltså att jag efter 4-5 dar skulle återgå till jobbet och se perfa. jotjenare..
när jag satte mig framför datorn efter 5 dar så kunde jag knappt se muspekaren ens om jag tryckte näsan så hårt jag kunde mot skärmen...det enda som hände var att skärmen blev flottig så skärmbilden blev ännu sämre. så jag fick stanna hemma en vecka ytterligare. ögonen var ljuskänsliga som fan så jag satt å glodde på TV med persiennerna nerdragna och solglasögonen fasttryckta i fejjan. grannarna måste trott att jag experimenterade med nåt nytt slags syntesiskt narkotikum eller nåt. iaf..sen en dag så sa de bara pang och så såg jag perfekt....med högra ögat alltså. vänster öga va fortfarande helt fuckt och farfar mullvad skulle inte blivit det minsta avis. dubbelt å suddigt å de grövsta.

första månaden efter operation fick man en speciell medicin som man tog som ögondroppar som skulle motverka nån slags cellväxt som uppstår då ögat läker. men det verkade inte funka så bra. sen kan det ha spelat roll att jag glömde ta den ibland. det är nog heller ingen fördel att jag sover med just det ögat halvöppet så det torkar ut varje natt. och att jag glömmer att ta de där satans ögondropparna som man ska ta emot ögontorrhet innan jag går å lägger mig.


well well...iallafall, så nu har jag alltså sett halvdåligt och dubbelt i typ 2 månader. nu har jag dock bett att få komma till ögonkliniken och få mitt öga checkat. för jag börjar tröttna på att inte se ordentligt. så imorrn bär det iväg å då får fabbro doktorn berätta varför inte rewdboy ser som en falk!

:

Helena

Säg inte att du laseropererat för närsynthet..? Isåfall kan jag börja gräva ner mina egna planer på det i detta NU... :(

rewdboy

haha..jo jag har opererat för närsynthet!
:-)

men vaddå..klart du ska göra det! du slipper linser och glajjor!
det går säkert bra! jag e inte missnöjd. det kommer ju bli bra. lite strul med ena ögat än sålänge bara...det tar lngre tid än man tror att läka skiten bara

Helena

Skeptisk.

Fanny

Jag är oxo skeptisk. Dessutom tyckte jag GRYMT synd om dig för att du hade så jädrans ont efteråt.