klädesplagg för snåla vuxna människor

blondinbella fyllde 18 bast igår. och när hon svarade på vad som var så bra med att fylla 18 så svarade hon att hon nu kunde gå ut och ta ett glas vin då och då med sina vänner. precis som att hon inte krökat förr. hon har ju varit ute förut tanten.
tyvärr så var ragatan så snål och sniken så hon bjöd inte mig på festen så även jag kunde sola mig i skenet från kamerablixtarna och en chans att få promota min blogg bland kändiseliten och svensk skandalmedia.
ack ack...
men även om blondinbellabitchen är en snål och sniken skagga så hade hon tydligen råd att svansa omkring i sin kaninpäls för 14 lax
se filmen här
http://www.expressen.tv/noje/1.1351386/blondinbellas-vilda-fest-i-natt-

:

Anonym

Kan tilläggas att det var 20-årsgräns på hennes 18-årsfest vad jag förstått.

rewdboy

nä..de va bara på efterinsläppet tydligen. så de va tur att hon inte kom på efterinsläpp själv..för då kanske hon inte kommit in

Pandamamman

Nu ska jag gå och kräkas. Fi fan.