ja..hur ofta ska man egentligen duscha?

klippt från ett chatutdrag med agnete elmegård på aftonbladetbloggen sofies mode

Tompa säger: Hur ofta ska man duscha för att vara fräsch?
Agneta Elmegård säger: Varje dag.

*stön*
ja..vad i häcklefjäll tror du egentligen tompa? hur ofta ska man duscha?

finns det verligen folk i konungariket sverige som inte bor på stritan eller är typ brukare av starka narkotikumpreparat och som inte duschar åtminstone varje dag?

:

Helena

Haha...hur orkar folk..? Det måste ju rimligtvis ta mer energi att sätta sig vid datorn, leta upp en rimlig chat där man kan diskutera duschfrågor och sedan fråga en "expert" i ämnet, än att faktiskt bara plocka fram sitt sunda förnuft och fundera på om det ens är ett option att hoppa över att tvätta sig en dag!?
Tompa för f*n...shape up!

rewdboy

ja heller hur!!??
tompa måste ha funderat på det här jävligt länge.

Anonym

Jag skulle aldrig kunna duscha varje dag, det vill jag inte heller. Jag har supertorr hud och den mår skitdåligt (speciellt nu på vintern) om jag skulle duscha varje dag. Jag duschar ungefär var tredje dag, lika ofta som jag tvättar håret. Under sommaren blir det kanske oftare (vid behov) men varför duscha varje dag under vintern om man är fräsch?

Skulle jag vara värsta svettgrisen skulle jag duscha oftare, självklart. Men det är jag inte.