inredninsblogging is the new shit

min jefe tyckte att jag skulle börja inredningsblogga. jag vetefan alltså..
iallafall så ville han ge mig en bra start i min inredningsbloggarkärriär genom att ge mig lite inspirativt content. skåda nedanstående bild tagen från blocket.
man vet inte om man ska skratta så alveolerna i lungorna går sönder och börjar blöda eller bara lite melankoliskt sörja ihjäl sig lite långsamt bara för att en stackars dåre har blivit så lurad att han faktiskt köpte nåt så fruktansvärt uggly som detta!!


alltså, anfäkta och anamma!! hur tänkte man här?
speglar OCH neonljus??
rubriken på blocketannonsen är:

Dubbelsäng med spegelbord, Italjenskt

italjenskt??
skärpning...
inte nog med att tomten som säljer skräpet har likvärdig smak som barbapappas familj, han stavar som en 4-årig dyslektiker också. han eller hon...jag har faktiskt inte listat ut om "melek sun" är en hane eller hona ännu.

jag vet..jag går på rätt hårt här. taskigt. men då har jag ändå försökt lugna ner mig i ca 24 timmar och hållt på blogginlägget. ja gör så när känslorna stormar. bättre att tagga ner först så man får perspektiv på det hela...well well. passa på medans annonsen finns kvar och surfa in direkt på http://www.blocket.se/vi/17842731.htm?ca=11_s

:

Helena

Men allvarligt - det finns för mycket tomtar i världen... Skrattar högt!

Digidiva

Den där sängen var ju hur stilren och classy som helst.

check this out!

http://penisbed.istheshit.net/

Anonym

Verkar vara dåligt intresse för sängen av någon konstig anledning, kraftigt prissänkt från originalannonsen:

Nu: 6 350:- Tidigare: 14 800:-

rewdboy

ja..och dessutom är bilden tagen 2006. undrar om de försökte sälja sängen redan då...

Swedeheart

Where the magic happens.... Med neon show å allt!!