google is your friend...oftast iallafall

bloggaren pandamamman kom med ett lite roligt instick i debatten. ni vet, debatten som rasar just nu. alltså..inte om vilket straff carolines mördare ska få eller om fast eller bunden ränta är bäst. utan debatten om google är din vän eller inte. personligen är jag lite kluven i frågan. google gör att ni alla trevliga lallare hittar min blogg. samtidigt så ger den mig ett dåligt rykte. pandamamman påpekade nämligen att om man googlar på ordet "makrillmördare" så kommer min blogg upp som första träff! är det en positiv grej? jag är tveksam. å ena sidan så hittar man ju mig och min blogg. men å andra sidan så är ju inte direkt en mördare så väldigt positiv grej att vara. vad fan..hur gör jag nu? kan man ringa google kundcenter å göra en pudel, en avbön?

*rrrRRRNNnngg*
-mrs Google speaking, hello!
-hello dear mrs Google...my name is kruttekrax and i am a blogger
-oh, najs..so..whats on ya heart dear?
-well...I would like do do a poodle ya know..I dont wanna be known as a mackerellmurderer. can you please remove "makrillmördare" from your searchindex pleeeeeze?

:

Anonym

Hahahaha, du hamnar inte bara överst när man söker på makrillmördare, din blogg är ENDA resultatet! :)

rewdboy

jo..jag vet

Pandamamman

Jag vet inte vad det är för fiskarfreaks som googlar på makrill-mord...