blondinbella är vuxen nu tydligen


ja..hon anser sig numera vuxen. hon påstår nämligen att on får ångest över att behöva fundera på om han ska köpa eller inte köpa den där klänningen för 12.000 spänn (alltså tolvtusen svenska riksdaler för ett stycke tyg!) som hon ändå bara kan ha en enda gång. och just ångesten inför detta eventuella köp är alltså ett tecken för att hon är vuxen tror hon. nu fattar man helt plötsligt varför hon blev utbränd..

http://www.blondinbella.se/2008/october/alla-dessa-val-hit-och-dit.aspx

jag skulle åxå bli utbränd om jag funderade på allt möjligt här i världen. tex om jag varje gång jag kom till en trappa skulle fundera på om jag skulle börja med vänster eller höger fot. hajja hur jobbigt det skulle vara. när jag går till jobbet så måste jag nämligen först gå upp för en trappa för att komma till granngården som jag genar genom när jag går till bussen. sen när jag gått av bussen vid gullmarsplan så måste jag gå ner för en trappa till tunnelbanan. när jag gått av tunnelbanan så måste jag gå upp för en trappa vid slussen. sen vid slussen så går jag ner för en trappa till blå bodarna och sen ytterligare en trappa till det lilla torget föra debaser. sen när jag gått in genom porten så är det 3 trappor upp till kontoret. och på lunchen måste man gå ner å upp för dessa trappor igen!! jag skulle bli utbränd varje dag...

1 :

Anonym

Hon valde visst en skinnpäls för 14000 istället för klänningen. Om hon hade sagt till så hade jag kunnat sälja en älghud till henne för 13999kr istället. Helt klart mer ekonomiskt och den värmer även bättre då den är större...