alex schulman och hans morsa

ibland så gör jag en ordentlig raid bland mina bloggkollegor för att pejla av pulsen liksom. checka vad alla andra bloggtomtar pysslar med. ingen kan väl ha undvikit alex schulmans före detta fruga, tillika åkerspöket polack-kristin med ett efternamn som kan få en DNAskadad om man försöker uttala det. ni vet hon som kallade idoltomten för bögig och sen sa att hon menade nåt fint med det. hon menade naturligtvis inte bögig på nåt fint sätt. man kan naturligtivs säga bögig och mena nåt fint positivt med det, men inte om det kommer ur DNAmördar-kristins mun. säger hon att man är bögig är det som när en nazist kallar mig "jevvla nigguh". det är troligtvis inte positivt menat från nazisten.
whateva...de va inte kristin jag skulle jiddra om. i min bloggfluktarraid så har jag nämligen precis läst igenom en massa inlägg från alex schulman. han måste ha en personlighetsklyvning, fo shizzle!! för oftast så skriver han skitprovocerande om töntiga modebloggande fjortisar eller äckliga bastande gubbar som äcklar honom när han bastar varje dag. och man tänker bara "men sluta basta på offentliga bastuar dårå ditt jävla mähä!". sen i nästa andetag så skriver han om sin jävla morsa på ett så vackert å fint sätt om att hon älskar honom och han älskar henne. men vadfarao! de e ju din morsa. hon måste älska dig..eller iaf säga det...sen om hon verkligen gör det är ju en annan femma. om leila K varit din morsa så hade du ju för bövelen älskat leila K istället och leila K hade älskat honom! det blir ju tvunget liksom. undrar om han tänkt på det den geten...??

:

Anonym

Heter hon Kristin? *förvirrad*

rewdboy

nä..asså..vad fasen. eftersom jag är förvirrad så blev mitt inlägg förvirrat. ingen heter kristin! eller..jo..nån heter kristin, men inte alex schulmans morsa. hans brud trodde jag hette kristin men hon heter ju katrin. tror jag iaf..

Anonym

Katrin, Kristin och Alex morsa.. Couldn't care less. Förresten, gick operationen bra? Ser du bättre än Falköga nu?
B.t.w. du är så jävla rolig!

rewdboy

nä..jag ser fortfarande halvkass!
jag ser dubbelt med vänster öga så man kan inte påstå att falköga har nån konkurrens från mig i dagsläget. jag siktar dock på att kvala in till nästa OS i grenen bågskytte på på pytteliten tavla, avstånd 450 meter.

btw; tack!
:-)