världen är fan inte redo för detta än

ja..vi är fan inte redo för automatöversättningar av text mellan olika språk.
dagens roligast länk är den som yoakeem postade på sin blogg, till www.mynetbizz.com. tex kan man läsa om flygbolaget "spruta ut flygbolag", dvs jet airways. man garvar så att man känner livssafterna rinna ut ur kroppen på en. Sen läser man vidare och det blir bara sjukare och sjukare. Texterna är helt sanslöst sjuka och man fattar inte varför de har översättningstjänsten igång över huvud taget!! ett stort resebolag borde väl ha råd att översätta texterna. som de är nu så är de ju ändå oanvändbara. Läs tex nedanstående text och säg sen om du kan förklara för mig vad det ska betyda.
Alltså...jag menar "boka från ett primat av över 10.000 hotell.."??


avfärdade MyNetBizz.com erbjudanden klassar och ser till att den minimala äktaa jumbon prissätter. Vårt omfattande portföljhjälpmedel, som du kan boka från ett primat av över 10.000 hotell, motell, servar lägenheter, semesterorter, gästhem och sängen - och - frukostar över hela världen.

Och inte endast vi ger dig ett stort avtal, vi gör bokningen processaa lätt också och hassle-free, därför att det sist tinget som du önskar, är minimala komplikationer för frustration och för jumbo. Med endast enkla 5 klickar av musen, du kan avsluta din bokning och motta omgående bokningbekräftelse.

Vi har en lista av värderade budget- hotell och vandrarhem runt om världen för att dig ska välja från. Så ingen materia, var du är och var du önskar att gå, du ska får prisvärd, effektivt serva, och fred av varar besvärad på MyNetBizz.com.

För goda som är riktig
Inte egentligen. Det är enkelt de tid bevisade mekanikerna av begäran och tillförsel. Unoccupied fullt för boenderekvisitarabatt - klassa rum på den minimala jumbon. MyNetBizz.com ger dessa rekvisita med websiteportalen för att offentliggöra dessa klassar för att uppsätta som mål handelsresandear som söker efter sist minimala avtal.


Gynnar snittet båda väg

- Unoccupied rum för boendeleverantörsell på avfärdat klassar med MyNetBizz.com

- Handelsresandear finner och bokar real-time, jumbo som minimala avtal på avfärdat klassar via MyNetBizz.com

: