åkerspöken i modevärlden

alltså...de flesta modeller är fan inte vackra eller söta nånstans. de modeller som visar kläder på catwalken är i ca 96% av fallen riktig råuggly, rangliga fula åkerspöken som jag faktiskt inte skulle vilja ta i ens om jag fick pengar och fick använda mig av en jättelång jävla steril tång att hålla fast dom i.
modellerna ser i många fall ut som något som har varit inlåst i en österrikisk källare i en sisådär 28 år utan tillgång till varken föda eller tillgång till solljus...eller vilket slags ljus som helst för den delen. inte ens ett fattigt värmeljus. det ljusaste i rummet har varit deras hy.

nu kan man hävda här att jag är lite aggro och fördomsfull. jaha säger jag. då säger jag att ni kan surfa in på här sidan. det är en dansk designer som heter Stine Soya. kolla på introt på sajten. säg sen att jag har fel när jag säger att modellen ser ut som ett likstelt åkerspöke som längtar efter ett stabilt mål mat...husmanskost som typ isterband och raggmung med fläsk!

VA!? hörde inte riktigt!
nä...just de...trodde väl inte det.

:

Digidiva

Å FYYYYYYYY!!!!! Jaha. Då vet jag vad mina mardrömmar i natt kommer handla om....

yoakeem

Fett! Det är ett uttryck man inte kan använda här.