bruno banani?

alltå...såg på TV. det var reklam. för en parfym från bruno banani?
jag visste helt ärligt inte om det var på skämt eller inte!
vad fan...bruno banani? sug på den!

B R U N O....
B A N A N I...

heter snubben som startade företaget verklige bruno banani och kände att "nu jevvlar ska jag starta ett coolt företag som gör parfymer och kläder och företaget ska ha MITT NAMN"??
om man då heter nåt så jäkla skrattretande som bruno banani så måste man väl ha självbevarelsedrift nog att ta ett alias för bövelen?!

bruno banani kan vara ett av de roligaste namn/märken jag hört de senaste 22 åren.
man garvar ju inombords bara man tänker "bruno banani"..

om jag köpte en bruno banani-parfym och mina polare fick reda på det så skulle jag med 100% sannolikhet bli otroligt mobbad och säkerligen utstött ur kompiskretsen. de skulle ta avstånd från mig. de skulle göra så för att annars skulle de troligen skratta ihjäl sig hela högen och det vill de nog inte. de har ett par år kvar att leva livet.

bruno banani gör inte bara parfymer. bruno banani gör även klockor, smycken, kläder, badkläder, skor, solglasögon och - håll i er nu - sängkläder! man kan alltså duna i ett par bruno bananitäcken med bruno bananiörngott till...!

:

Anonym

HAHAHA.. låter som en avlägsen kusin till mig eller nåt! ;)

Swedeheart

ha ha ha, ja namnet framkallar verkligen skratt!! "vi ska gå på bruno bananis modevisning!"