när kommentarerna är bättre än bloggen

har ni varit med om att ni läst bloggar som är halvkul eller tillåmed helkul?
ni flinar lite förnöjt när ni läser de trevliga blogginläggen och sen så lämnar ni bloggen utan att kommentera, utan att visa bloggförfattaren er uppskattning för det verk som han eller hon har suttit och slitit för att framföra på ett sådant synnerligen mästerligt sätt.

men ibland händer det att kommentarerna är bättre än själva bloggen. jag menar nu inte att bloggen måste vara kass, men kommentarerna är liksom lite roligare och lite bättre.
det finns en nedlagd blogg (senaste inlägget är tyvärr från april 2006) som heter knullbloggen (jevvligt rakt på sak där tycker jag). där har vi ett exempel på en jävligt rolig blogg. synd att den e nedlagd. men där är fan nästan kommentarerna roligare än själva bloggen
läs tex kommentarerna här: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=12995894&postID=114469144872670321
helt sjukt roligt!

med folk som kommenterar sådär så skulle jag fan inte ens behöva blogga.
det räckte med att jag skrev ett kommatecken och sen så skulle kommentarerna i sig locka typ 35.000 besök i veckan. min blogg skulle bli värderad till 3 miljarder av nån fet tidning som typ wall street. Jag skulle bli sponsrad av nåt ryskt vodkaföretag och jag skulle bli tät som ett hus. jag skulle glida med eliten och sen så skulle jag gå fram till den där fula gubben med tupé vid namn Donald T och snyta mig i hans rutiga strumpor och sen burna därifrån med min lambo in his face!

: