Janne på swedbank

fick ett mail från nån Jan Liden på Swedbank. jävligt kass mail måste säga. det är ett varningsmail där de säger att mitt konto på Swebank är fryst. Och en länk som jag ska klicka på för att aktivera mitt konto igen. Det som är lustigt är att jag inte har nåt konto hos dom. och om man ska vara petig så tycker jag att janne stavar rätt uselt för att jobba på bank. Nedan så kan ni läsa hur mailet såg ut:

Swedbank

Pl grund av sakerhetsrisk flr du det har varnings meddelandet frln Swedbank Online.
Swedbank har borjat med nya sakerhets serverar
Tank pĺ att ditt Swedbank Online konto ar fryst for tillfallet.
Om du vill aktivera den igen...flr du trycka pĺ lanken nedan

Tack för fortsatt samarbete.

MVH:
VD Jan Liden


Janne: vad fan är en säkerhets servera?
det verkar tydligen vara ett substantiv av något slag...

1 :

Anonym

Och vad har educapeques.com med Swedbank att göra frågar man sig förhoppningsvis.
De som har Swedbank har fått en varning angående det där falska mailet. Men det verkar mest skickas till de som inte har Swedbank, jag har banken men har inte fått mailet. :)