facebook compare people

varje morgon när man loggar på MSN så poppar det upp en liten ful ruta som säger hur många mail man har i sin inbox på hotmail. Jag använder ju min hotmailadress som slaskmail (lite underligt eftersom jag två gånger faktiskt har blivit erbjuden pengar för min hotmailadress).
men iallafall..adressen använder jag när jag registrerar mig på sajter som jag absolut inte vill ha mail ifrån så jag slipper få sån spam till min vanliga mailadress. imorse så stod det att jag hade 1002 mail så jag kände att de va dags att rensa. så jag loggade helt sonika in för att storstäda.
en snabb flukt i mappstrukturen visar att jag har 1002 mail i inboxen och 36 i mappen för skräpmail?? vad fan? 99,999% av all jävla mail jag får till hotmail är ju spam så varför i helvete är fördelningen 1002 i inbox och 36 i junkmail?? det borde ju för höge farao vara tvärtom!!
jag svär liet över detta och då säger emma här på jobbet:
-"amen jag har ju inte så, du måste ju vara duktig och ange för hotmail vad som är skräp så blir de bättre".

vad fan, jag gör ju jämt det. ändå får jag så mycket skit där så det e löjligt. man blir ju gramse, rätt härsken och man lackar detinitivt till!

men jaja..jag ska väl försöka vara dutti ponke och fixar till de där skräpfilttet igen då.
markera typ 50 mail i taget och sen flagga dom som junk. med över 1000 mail så tar det ett tag. terapiarbete skulle vissa benämna det som.

bland alla dom här mailen så hittar jag som vanligt en massa mail från facebook. ett är från applikationen "compare people". så här stod det:

Your friends have voted on your strengths and weaknesses:

STRENGTHS:
best dancer
craziest
most artistic

WEAKNESSES:
best mannered
best companion on a desert island

vad fan?
bland mina styrkor så är det att jag är en bra dansare och mina svagheter är att mina polare inte skulle vilja hamna på en öde ö med mig??? vad är det för polare? jag e kass på att dansa och jag skulle ju vara grym att ha som sällskap på en öde ö? fatta!!

tror ni jag blev sugen på att fortsätta rensa bland skräpmailen efter de där?
svar: NIPPON!! NJET!

idiotpolare...

:

Anonym

Klicka i att alla mail är junk om de inte ligger i din Safe-lista. Då hamnar allt i junk och inget i inkorgen förrän du bestämt att de ska hamna där. :)

Anonym

Får också såna där och beter mig tydligen inte heller så bra. ;)

Anonym

Jag är röstad som best singer... Herregud, de vet inte vad de pratar om. Jag kan inte sjunga. Verkligen inte. Det låter för jävligt varenda gång jag försöker.