datapata kan inte alls dricka mest!

när jag jobbade på byrån 24HR så började en dag en snubbe från katrineholm som hette patrik.
vi jobbade ju med datamaskiner på webbyrån va, så följdaktligen fick patrik smeknamnet patte. äh..skoja bara..han fick faktiskt heta "datapata".
datapata var en skoj lirare...han snackade vitt å brett om hans tid i USA där han häckat på en passa fratparties å beerbongat sig tillbaka till stenålderna med sina jänkarbuddies. han kunde kröka utav bara helvete tydligen. på 24HR så var det en merit. vi festade en del på den byrån. det var faktiskt kul. jaja..så kom då tiden för vår första sommarefest och första ritkigt utgången för den här katrineholmsluffaren och även första tillfället för honom att visa sig på styva linan. vi skulle ut till nån ö i skärgårn å spela brännboll, basta och dricka öl på klipporna vid vattnet för att sen få oss en fin middag på restarurangen.
datapata börjar med att göra oss besvikna direkt. han är en badkruka av rang. inga svandyk från klipporna där inte. men undertecknad visar var skåpet ska stå å studsar i som en fisk.
hur ska datapata rädda det här?
jomenvisst!!!
tömma en ölbur i ett svep genom att göra hål i botten i den och sen öppna. ska beerbong eller rättare sagt shotgun
sagt och gjort. vi fixar fram en ölburk och pata sveper faktiskt den. vi blir faktiskt impade. iallafall jag. jag skulle troligen drunkna om jag försökte mig på detta.
men..sen spårar detta ur. datapata blir lite instabil.
kanske inte direkt..men sakta men säkert så visar det sig att allt inte står helt rätt till med datapata. han är inte med i aktiviteterna till 100%. eller..jo. han e med. men inte med fullt ut.
på båten hem ett par timmar senare så besöker han toaletten lite för ofta för att det skall vara normalt beteende. han hävdar dock hela tiden att han kissar. han upptar även ett helt säte själv för att "vila sig lite"

vad vill jag då ha sagt med allt detta??
jo..datapatas polare har tydligen på facebook angett honom som den i bekantskapskretsen är den som kan dricka mest!!! läs här:
http://mitt.livjust.nu/archive/2008/08/09/im-too-sexy.aspx
vad farao? detta är inte helt kosher!!
jag lägger in mitt veto!
faktum är att efter den här incidenten så är datapata lite för restriktiv i sitt intag av alkohol med oss när vi är ute. och för detta har han blivit retad för. kanske inte politiskt korrekt men det sket vi i...vi retade honom ändå. men mobbing kommer bli hett 2009. kom ihåg vart ni läste det först!

:

yoakeem

Ha, sanningshalten på den där händelsen kan jag skriva under på! Jag var där.

Anonym

Ja ja jaaa, jag kräktes.....tre gånger....och ville sova lite. Eftersom jag drack mest. ;)
Till saken hör att på båten på vägen till ön så drack jag öl när Rewdboy satt och småfes i ett hörn och gormade. När Rewdboy och några icke-badkrukor plaskade i vattnet så satt den andra hälften (badkrukorna) på klippan och hinkade öl. ;)