att inte kunna se är inte alls roligt...

sitter här och gör mitt första blogginlägg som semiblind. jag är alltså inte helt blind. men jag ser inte vad fan jag skriver p åskärmen. jag kommer inte rätta några stavfel i de här inlägget så ni hajar nur jävla risigt ja ser. som ni kanske vet så gjorde jag en ögonlaseroperation i fredags. efter 4 dar så skulle man i normala fall kunna se hyfsat sa dom och efter ca 14 dar så skulle man ha körkortssyn. dvs ca -05 eller nåt. jag kan säga att jag nu ser sämre än sämst och är ljuskänslig som en kloakråtta. det är inte alls spännande. jag kan inte läsa tidningen eller surfa på nätet. av nån anledning så är dock TVn på precis rätt avstånd så att jag ser det mesta som händer p kärmen. ibland är det dock lite för ljust så jag måste titta bort ett tag.

första dan efter operationen så hade jag å djävulskt ont så de fanns inte. läkaren hade dock innan varnat mig för att det skulle göra ont "en smärta du aldrig upplevt tidigare" jaha tänkte jag. no pain no gain. han hade rätt. det gjorde saftigt ont. specielt eftersom ag inte kunde ta min smärttillande. hade glömt meddela min tjej att jag behövde ta bedövningsdroppar och smärtstillande tabletter 17.30. runt kl 18 så låg jag i soffan å vred mig. runt kvart över lyckade jag slå hennes nummer p åmobilen (jag såg inte ens knapparna på mobilen och än mindre siffrorna på knapparna) jag undrade om hon kunde komma hem snart. jomenvisst...de satt å hade fredagsöl. så jag fick vänta lite till. hade allvarliga planer på att käka ala piller som fanns i påsen bara för attfå nån slags smärtlindring men det var abara att stå ut.

nu efter 5 dar så hade jag hppats vara tillbaka på jobbt. men det finns inte en chans. har jag tur så e jag tillbaka på måndag.

på högeröga ser jag hyfsat på avstånd men nära ser jag helt ruttet. på vänster öga så ser jag apkef på vilket avstånd som helst...jg ser även dubbelt. inte alls kul. det här gör att det är skitjobbigt att titta på nåt överhuvudtaget. igår gick ja till ica å handlade.det ta 10 minuter att gå dit. handla lite och sen 10 minuter hem igen. eferåt så var jag så utmattad av att behöva justera synen hela tiden och försöka fokusera blicken så jag var tvungen att lägga mig och sova. helt sukt. sen gick jag ut och gick en sväng. och efter det var jag tvungen att sova igen..

inatt så vaknade jag av att jag var törstig som ett djur.slog upp ögonen i helt normal hastighet. det kulle jag tydligen inte gjort. den smärtan som jag upplevde var inte av den här världen. det kändes som att ögonlocket slet med sig en bit av horhinnan. den delen som dom rullade upp under operationen. jag var helt säker på att jag hade slitit loss den. det gjorde så jävla ont. det bara rann tårar från ögoat och jag fick vänta 20 minute rinnan ag kunde gå upp å dricka vatten. sen fick jag ligga å vrida mig en halvtimme till innen jag somnade om. sen upprepade sig detta nån timme senare. samma smärta när jag öppnade ögonen för hastigt. nu vet jag jag ska ha dom där dropparma märkta viscotears till. tydligen precis för dessa situationer när man blir torr i ögonen under natten. jaja...jag borde lärt mig...

nu orkar jag inte skriva mer. undrar om det här e läsbart för er. själv orkar jag inte läsa. ser fan inte vad jag skrivit...bye be

:

Digidiva

OJ shit. Det var faktiskt plågsamt att läsa också! De flesta superhjältar har gått genom nånting smärtsamt för att få sin superpower. Du får försöka trösta dig med att du kommer se bättre än nån av oss semi-mullvadar när du gråtit klart. och då kan du skratta och skratta och skratta och....

Dante

Alltså jag tyckte det var aslätt att läsa inlägget, det ser ut lite som dom jag skriver.

Skönt att vara så där lite ordblind då funkar allting ;-)

Krya på dig mr Rewdboy

/D

yoakeem

Låter ju inte så jävla lockande med den där operationen efter allt. Hoppas du blir bra snart, mannen!!!

Krya!

Anonym

Stackare! Det kommer att bli bättre. Jag tror jag ska dras med mina brillor ett tag till Jösses alltså...

Anonym

Fööresten så var det inte meningen att vara snonym...

Anonym

Inte kan jag stava heller.

Anonym

fy faan! Tycker lite synd om dig Rodolphetto!

Cheso

AJAJAJ. Jag hoppas att du mår bra snart mannen! Krya på dig. När smärtan är som värst, tänk på vad som aldrig mer kommer att behövas, LINSER!!!! KRAAAAAAM

Anonym

Låter inte alls bra, lång läketid för att vara modern teknik. Kompisar som har gjort ögonoperation under senaste 2-3 åren har kunnat gått till jobbet redan dagen efter och sett som gudar.

Min bror opererade sig däremot för 15 år sedan och då var det lapp för ögat i 3 veckor och konstant smärta som gällde. Ett öga i taget med tre månader mellan tillfällena.

Hoppas det går över snart och att det ej blir några komplikationer.

Krya på dig
/LimaPer

Digidiva

Nu har det gått rätt så exakt en vecka sen du gjorde det här inlägget. Har du superhjälte-syn nu..?

rewdboy

nej..se nytt inlägg

Anonym

believed many people pay back his or her loans before its due as well as while not charges
A respected credit card debt charitable desires the numerous many people checking out these individuals intended for help through cash advance obligations so that you can twin it. personal debt charitable organisation shows close to manipulate that temporarily, excessive desire financial loans this season. Typically the charitable organisation says 3 years gone by the sheer numbers of shoppers using them ended up being small.
pożyczki na dowód kalisz
kredyt bez zaświadczeń-gliwice
szybki kredyt pko bp
przeczytasz o tym tutaj
świeże informacje

http://kredytybezbik24.net.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl