ruggigt produktiv lördag

igår (lördag) gjorde jag inte många knop. låg i soffan hela dan och kollade på film. det blev ett gäng filmer faktiskt. skulle springa ett varv. men hell no...benen va inte sugna. hade väl säkert fått kramp i min corazon åxå om jag försökt springa längre än 40 meter..

fredagen var faktiskt riktigt nice. vi hade trevlig på jobbet och sen trevligt på mosebacke.
men avslutningen var väl sisådär. hamnade på det ställe jag hatar mest på hela söder: kellys!
shit...det är så sunkigt där. stället suger, det är trångt och det är bara lodare där. sunkiga hårdrockare i cammobrallor och utspilld bira överallt och krossat glas på golvet å handfatet var översvämmat för nån hade lagt en kakadua där.
jag minns att det var exakt likadant sist jag var på kellys...för ca 7-8 år sen. och den gången ville jag inte heller dit. men vad fan gör man när alla andra vill? jag e ett flockdjur. även om jag var ett motvilligt flockdjur. men resten av flocken drog med mig. jag ville in på snaps! fan. sunkställe...

och imorrn ere redan måndag. fan. perkele.

: