krävde 300.000 i skadestånd av staten för att en björn attackerade honom

aftonbladet skriver om en snubbe som blev attackerad av en björn och han kräver tydligen 300.000 i skadestånd. skadeståndet ska tydligen staten betala. han anser att det är staten som vill ha djuren och då är de ansvariga.

en gång när jag var liten var jag på skansen.
jag var lite hungrig och bad morsan å farsan om lite pengar till korv. snälla som de var så fick jag en tjuga och gick till en korvgubbe och köpte mig två korvar.
då kom två jävla måsar och störtdök mot mig och snodde mina korvar!!
jag funderar nu på att kräva staten på 200.020 i skadestånd.
en tjuga för korvarna och sen 200.000 för att jag har ångest och drömmer mardrömmar om måsar som attackerar mig. jag tycker att staten ska ta sitt ansvar för djuren. då ska de också betala. jag har aldrig bett om att måsarna ska få finnas.

1 :

Anonym

Hello. And Bye.