köksrenovering med extra krydda

håller på att renovera kök för full. ha rivit ner allt gammalt crap å håller nu på att sätta upp nytt. det är ett jevvla meck att passa in diskmaskin å el å grejer. men tur att man har snälla polare som jobbar med sånt. då kan man ju utnyttja dom små liven. hehe...

en lite skojjig kuriosa i renoveringsjiddret:
plockade ner ett skåp med en friskluftsventil. den såg lite dammig ut å så såg man lite fjädrar som stack ut. jaha tänkte jag....har väl blåst in lite skit så man får väl rensa.
vi plockar fram en pall å kollar lite noggrannare. tror ni inte att det ligger en stendöd jävla duva där då???!!! anfäkta och anamma!! jävla fågel! varför i helvete skulle den gå in och dö i min ventilation för?
ok..eftersom anna e så feg så ska jag plocka ut duvjäveln. vi letar fram annas gummihandskar som hon har när hon städar. jag testar att få på mig dom. men det går fan inte. handskarna är typ size XXXS. så hon får fanimej snällt peta på sig sina barnsizehandskar å ta ut fågelskrället själv. men...man vet ju redan innan hur det här slutar. hon fegar ur å tycker det är äckligt å tjofaderittan flöjt...så jag får ta på mig jäkla fryspåsar som handskar och pilla ut fågeln. och skiten är STOOOORT som ett hus. får lirka som faaaaen för att få ut den. den e likstel som en gammal mumie. och jag får lirka. och då trillar huvvet av. å de e INTE najs! de luktar...ja..eh..vadfan...det luktar lik helt enkelt. död. efter en lång stund så får jag ut duvskrället. sen får jag leta efter huvudet där uppe. och sen får jag gräva efter 120 kilo fjädrar. åfyfan va skiten luktar. urk. varför kan inte tjejer fixa sånt här. varför får jag ta skiten? det är fan inte rättvist. tur att duvan var så gott som mumifierad å inte hade 300 liter likmask. då hade jag fan lagt en kaskadspya rakt ut i luften å sen kunde fågelhelvetet legat kvar där.

: