inatt släpps iphone

ja..då har dagen kommit då iphone släpps i sverige.
visserligen en grymt snygg telefon med ett gränssnitt som ingen annan telefon hittils är i närheten av.
men hypen kring den här prylen är heeeelt sjuk. jag känner folk som faktiskt ska ställa sig och köa när telia (huäärg) öppnar sina butiker kl 00.01 inatt för att få tag på telefonen först av alla. det är i min mening ett helt normalt beteende.

jag är också normal.
köttmånglarna scan har en konstig korv som heter txistorra. den är rätt god faktiskt.
när de släpper nästa batch av den här txistorrakorven till ica maxi i haninge så funderar jag nog på att tälta där utanför natten innan release så att säga, så att jag får tag på ett av de första paketen. tänk er att få tag på ett sprillans nytt härligt paket txistorra!!!

jag kanske kommer känna mig lite wild and crazy och faktiskt slår till och köper 3 paket när jag ändå håller på. då kan jag ju frysa in två paket och ändå grilla ett paket som jag avjnuter med en kall pilsner till.

:

Markus

Jag har nog ett paket i frysen, senaste uppdaterade släppta versionen med nya köttblandningen. (Fortfarande inte kokbar) Men vem kokar när man kan... just det, steka!
Kan ju kanske vara värt en slant att slippa köa, vad säger du? Återkom om det är intressant!

Fridabörjesson

haha-. Ja ibland undrar man. gick till jobbet i morse. stod redan miljarder me folk å köade. Lr ja inte riktigt men nästa =). Vart komemr denna hysteri ifårn. varför undrar jag. Men men nån har säkert en bra anledning. jag har bara itne kommit på den än.

Anonym

Go txistorra, go!!