hur du förhindrar att nån dricker ur din flaska

alla har vi väl nångång varit med om dilemmat då vi behöver lämna vår dricka obevakad för att tex gå på muggen eller nånting men samtidigt velat försäkra oss om att ingen dricker upp de dyrbara ädla dropparna. alla har vi säkert haft våra tricks för att klara oss ur nämnda knipa.

på coolstuff.se finns ett flasklås som man sätter på flaskan. det är ett lock med kombinationslås på.
ganska coolt men jag ser en uppenbar nackdel med denna. det är att när man passerat det stadium då alkoholen får en att känna sig skönt vacker, dvs lite lätt salongsberusad, då är risken uppenbar att man får problem med att komma ihåg kombinationen till låset och då är drycken förlorad. inte bara för den illasinnade omgivningen utan även för dig själv.på den gamla goda tiden, när jag var ung och vacker och hade en massa spring i bena, då var jag och hälsade på min polare D-mob i linköping. han pluggade där (eller..ja, plugga är väl att ta i men han va iallafall inskriven på universitetet) och festade lite då och då.
en av hans studiepo..eh...flåt, festarpolare hade ett oslagbart trick för att förhindra att nån snodde hans dricka när han tex gick på muggen: han tog helt sonika och drog sin förhud över flaskmynningen och sen var det ingen som ville röra den flaskan nåt mer.

frågan är om jag ens själv hade velat röra min flaska efter den manövern. tveksamt..

:

Digidiva

Apropå dra förhudar hit och dit. Den lite lightare varianten av det är ju att olla. Men tjejer kan ju faktiskt inte olla. Vad ska vi använda för verb? Dra ner rullgardinen? Servera rostbiffen? Läppa?

(nej jag är inte full, jag undrar verkligen)

rewdboy

eh..?

nåt lämpligt ord bör väl finnas. men eftersom det troligen aldrig hänt att en tjej gjort nåt liknande så har aldrig behovet funnits av att komma på nåt dylikt verb

Digidiva

Ne inte när det gäller ÖL så klart, men man kanske vill skydda sin champagne eller chardonnay.

rewdboy

de e väl bara att grensla och knipa och sen knalla iväg med flarran eller?

Digidiva

HAHAHAHAHAHA. På Josephinas dricker alla bara champagne. Vilken jädra syn att se alla knata omkring helt hockey-hjulbenta med en magnusflaska dinglande lite chict i tomma luften.

Fanny

Alltså nu vet jag inte vem av er som är äckligast... allvarligt... iewwwwwwwwww!