undrar om kungen nånsin har diarre

ibland undrar jag saker och ting. svåra ting kan tynga mitt sinne.
när jag var liten så brukade vi på helgerna ofta åka pendeltåg från västerhaninge till stockholm central med familjen och tillbringa dagarna i stan. fika lite å shoppa loss lite grann kanske.
en sak jag började fundera på dessa resor var gränsen mellan västerhaninge och jordbro gick. så jag frågade min farsa. så sa han att den gick vid skylten som det stod "västerhaninge" på.
"jaha" tänkte jag. sen vidgade sig mina vyer. jag började fundera på jorden och länderna.
vem fan kom på vart gränserna mellan länderna skulle dras? vem hittade på det? hur gjordes det rent praktiskt? när gränsen mellan sverige och norge skulle dras, hur gjorde men då?

-"du, kjetil...om jag ritar ett streck med den här pinnen i marken här så säger vi att norge är på vänstra sidan och sverige på höger?"
-"Sven! jeg sier før tusendte gangen att jeg ikke samtykker. hvis du må dra dette strekket aningens till høire, ja må blive nøjd"
-"ok, deal"

sen undrade jag även ganska ofta vart universum tog slut. jag brukade fråga farsan jämt. han svarade att det var oändligt och inte tog slut. då sa jag att de va omöjligt. om de inte tog slut så kunde det inte börja. till slut tröttnade han nog.

nuförtiden så undrar jag mer värdsliga ting. tex, undrar om kungen brukar ha diarre?
tänk när knegoff är lite risig i kistan å måste kuta som fan till muggen för att lägga en riktigt vattnig rackabajsare. och så kanske muggpappret är slut.
vad gör han då?
öppnar han dörren på glänt å ropar på ungarna att hämta en ny rulle muggpapper i förrådet?
sen så måste vickan eller madde sticka ner å hämta en rulle från den stora toapappersbalen som de köpt på lidl på extrapris och knalla in till kungen som sitter med brallorna vid fötterna och ge honom en fräsh ny rulle papper så han kan torka sig.

det här är ett helt normalt svennescenario som med dessa personer dock ter sig en smula osannolikt.
men vad fasen..knegoff måste ju åxå bli dålig i kistan å nån jävla gång måste muggpapperet ha varit slut på drottningholm. så det här kan alltså ha hänt, eller hur?

:

Digidiva

HAHAHAHA. Och tänk när dasspappret är slut och de tvingar elisabeth-tarras wahlgren att cykla till närmsta nattöppna 7-11 för att knugn har rännsketa efter att ha ätit en stor påse lakrits från godiskungen.

Digidiva

Eller: när knugn måste desperat-baja i vasken för att han inte förstår vad det står för något på skylten som hänger på toalettdörren.