lars lagerbäck = sveriges fegaste människa


alltså, de e ju synd att klaga när sveriges fotbollslandslag äntligen vinner och dessutom gör mer än ett enda mål i en match.
men jag måste. den där lars lagerbäck, vad är det för fel på mannen?
hur kan han spela en medelmåttig allsvensk mittfältare vid namn daniel andersson, som utan några som helst kvalitéer förutom att han möjligtvis aldrig är dålig före en som kim källström som sliter, springer, lägger grymma crosspassningar, har ett av de bästa skotten som vi nånsin sett i svensk fotboll och är grym på friskparkar? va? nämnde jag även att kim källström spelar i lyon som tar hem ligan i frankrike ca varje år, spelar champions league samt att en drös klubbar i spanien vill ha honom men att snubben som tog hans plats på mittfältet (daniel andersson alltså) spelar i ett halvkass allsvenskt lag som heter malmö ff?
anfäkta och anamma, bomber och granater och huggormars avföda!

oftast motiverar mr lars lagerbäck sin petning med att kongo-kim är för dålig defensivt.
men VADFAN! mot (anfäkta och anamma igen för nu måste jag svära ytterligare en gång) JÄVLA pissgrekland som är det lätt defensivaste lag som världen nånsin skådat ställa upp sina fula skor på en fotbollsplan kan han då väl spela kimpa om han nu tycker att det brister defensivt. det borde ju vara helt fantastiskt safe med hans resonemang!
grekerna gillar nämligen inte att anfalla! de verkar tycka att det är en onödig ingrediens i ett spel som handlar om nåt som kallas för att sätta kulan i nät, scora, dunka in den, balja, pytsa, måla, göra mål helt enkelt!!
jag försöker faktiskt se bra saker med daniel andersson. alltså, killen är inte kass. han gjorde inte bort sig mot grekland, förutom att han drällde 1 meter utanför eget straffområde så att grekerna hade öppet mål och lite annat skit..
han va inte sämst. niklas alexandersson va sämre. han är ingen back. så han e lite förlåten faktiskt. men lars lagerbäck satte honom på back och niklas alexandersson är troligen inte dum i huvvet och säger förmodligen inte nej till att få spela fotboll inför tiotusentals åskådare på fullsatt stadium i ett EM-slutspel. jag hade faktiskt inte heller tackat nej i det läget...

men lagerbäck, du fega människa. du vågar inte stå för din åsikt. din åsikt är att kim källström är kass.
du tycker att kim är ful och att hans fötter är snea som tornet i pisa.
troligen så tycker du att han luktar lite äckligt, lite härsket typ.
så kanske tror du att de andra spelarna då spelar sämre för att de måste hålla för näsan när de e nära kim och då tappar koncentrationen på spelet. men eftersom du är så feg så kan du inte säga det till rakt ut så att vi får det ur världen och istället hittar du på lite andra svepskäl.
mr lars, det är fegt!!

du, lars lagerbäck är så feg och otroligt rädd för att förlora så du vågar inte heller vinna.
för bövelen, hur ska man vinna om man inte vågar riskera nåt?
även om grekerna faktiskt sög hästpung så visar deras coach att han har lite fantasi.
han ställer upp med nåt som närmast kan liknas 5-4-0-0-1. han anpassar sin taktik efter motståndet. lagerbäck pratar om samma saker. men det är alltid 4-4-2 och variationen ligger i om svensson eller kim får spela. eller som nu daniel andersson istället för kim. thats it. möter vi typ vinnaren i barbados korplagsserie så ställer vi upp 4-4-2.
finns inte en enda tanke på att tex testa 4-3-3 för att vi borde vara så överlägsna att vi kan tänka oss lite mer offensivt spel. nejdå...!
då laborerar lars lagerbäck med om han ska spela svensson eller kim eller daniel andersson.
det tycker jag är friskt vågat.

P.S.
är det bara jag som i alla år undrat varför i helvete ingen har satt freddie ljungberg i skotträning?
killen skjuter sämre än min mormor. han har alltid gjort det. det var dock en sjuk säsong när han spelade i arsenal som han gjorde en massa mål. jag fattar inte hur för han kan inte skjuta. mot grekland kom han fri. jag visste att han skulle skjuta mitt på målisen. och det gjorde han.
ett tips. kolla på freddie nästa gång han ska skjuta. kolla på hans fot. det ser sjukt underligt ut men han kan verkligen inte skjuta.

P.S. #2
henrik larsson, du var lite av en idol förr. du hade självförtroende. du gick på avslut själv när du hade läge. sen du kom till fc barcelona så slutade du med det. varför? mot grekland så syntes det igen så otroligt väl. inne i boxen med perfekt läge för avslut flera gånger men du ska ändå passa eller göra nåt annat skit, vad som helst förutom avsluta själv. du va ju grym i celtic. ok. du var faktiskt inte dålig men du kan bättre. snygg vägg med ibra förresten! och låt svensson ta hand om frisparkarna i fortsättningen. om inte kim e på plan alltså...


förresten, dum att klaga.
sverige vann med 2-0. fortsätt gärna med det!
nu ska jag sova

: