internationell spåman

kasi här på jobbet hade med sig en flyer från en herre/guru/medium/spåman som hon påstår satt på hennes bil. jag tror hon ljuger (jag tror hon fick den vid sitt besök hos denna spåman/guru/tomte) men skit samma.
om ni behöver hjälp nån gång så ring eller maila snubben som heter Jatta Yankuba.
han är internationell spåman med egen hemsida!

nu citerar jag från hans egen flyer:
"jag är känd runt i hela världen. jag kan lösa alla era problem. tex kärlek, hälsa, famljeproblem, affär, juridiska frågor, finansiella transaktioner, viktminskning. Du får veta hur du skyddar dig själv och din familj från fienden och hur du får dina när och kära tillbaka in i ditt liv. garanterat resultat. Talar engelska och franska".

fattar ni vidden av det här!!??
killen kan tala om hur jag skyddar mig och min familj från fienden!
jag visste inte ens att jag hade en fiende..
han kan även få tillbaka dina nära och kära in i ditt liv. det står inget om dessa nära och kära måste vara levande. det vore ju fantastiskt tex att få mina gamla vandrande pinnar och min eremitkräfta tillbaka in i mitt liv.

jag rekommenderar även ett besök på den fett snygga hemsidan:
http://www.jatta-medium.com

:

Digidiva

Grymmish! Mellan 8-20 sju dar i veckan kan han alltså hjälpa till med att styra upp ens liv. Jag ska ha en stående träff med honom varje söndag och be honom trolla tillbaka pengarna jag brände på stureplan under fredagen och lördagen!

Swedeheart

bilden pa honom langst upp pa hemsidan ser lite skum ut...ser ut som han har en halv skalle!

rewdboy

ja..du noterade den med

men hela sidan är lite skum