det finns coola människor och så finns det töntar

som sagt..vissa människor är töntar. vissa är coola.
jag är mestadels en cool människa. jag modebloggar och jag har en 24-växlad cykel med skivbromsar. jag lyssnar på bra musik och jag e bra.
visserligen sjönk min coolhetsfaktor litegrann i helgen då jag faktiskt satt å löste kosrsord. men vad fan ska man göra ute på landet. jag hade glömt min PSP och ingen bok hade jag med mig att läsa. och då fick man ta vad som fanns till buds. korsorden i hemmets journal (eller HJ som den kallas om man är inbiten läsare, vilket jag dock inte är)

jag har en kompis. hon kallas kräjzee. jag har alltid tyckt att hon är cool och inne. hon brukar klä sig i bling och dricka champagne mest hela dagarna. hon har ett coolt jobb som copywriter på en cool webbyrå i huvudstaden. är inte en sån människa cool?
nä...nu så är det tydligen så att den här människan/copywritern har sjunkigt nåt så otroligt lågt så det är tammefan helt fantastiskt!!
hon var tydligen på konsert i helgen. celine dion???! VA? CELINE DIONKONSERT?
anfäkta och anamma!! asgamars avföda och huggormars bajs!
jag kommer nog inte gå så långt som att säga upp bekantskapen för det är lite taskigt. men jag kommer definitivt att gå minst 7 meter bakom när jag går med henne på stan. närmare än så vågar jag fan inte gå. det är skämmigt.

:

Digidiva

Hur ska jag göööööra för att hamna på cool-listan igen?!

rewdboy

de får du ta å lista ut själv.
gör en egen acidhouse låt eller nåt

Digidiva

Hahahaha! Damn! Jag får bli helt över-cool i flera år bara för att komma tillbaka till att vara normal ens.

-göra acid-låtar
-extraknäcka som DJ
-hänga med run dmc
-börja breaka
-prata som snoop dogg
-klä mig som lordi
-bo som en hallick

Anonym

Jag är också cool.
Fast jag löser korsord!!
MVH
www.kriista.blogg.se

Cheso

Jag är fan coooooolast i hela stan men jag gillar mer Sudoku, även om jag inte är stabil!