aftonbladets sjukt ruttna rubriker

anfäkta och anamma, nu blir jag sådär matt igen!
huggormars avföda säger jag bara...
vadan detta säger du!
jo..aftonbladet liksom alla andra taskiga blaskor i det här landet har folk som är anställda för att komma på bra rubriker till deras artiklar.
man kan ju tänka sig att proffs (alltså definitionen av ett proffs är en som får pröjs för att göra en grej) är lite bättre än alla andra. men icke sa nicke. de som jobbar på aftonbladet är faktiskt SÄMRE än alla andra på att sätta rubriker. jag lovar och svär vid min dobrak att min mormor i madagaskar som inte kan ett ord svenska skulle sätta bättre rubriker än rubriktomtarna på aftonbladet.

idag när jag efter att ha ätit min glass surfar in på aftonbladet.se så möts jag av den här rubriken:

Dödssjukdom i turistparadis


eh..vaddå dödssjukdom?
man kan ju luras att tro att det är någon slags galopperande ebola eller träskrabies eller liknande galen sjukdom som härjar, och där man med 99,999% säkerhet tvärdör bara man säger namnet på sjukdomen.
nä..legionella. en sjukdom som enligt artikeln kan vara dödlig för gamla och sjuka samt de med nedsatt immunförsvar. den är oftast inte farlig. dödligheten ligger på ca 14% och det smittar inte mellan människor.
men ändå..dödssjukdom???
vem är det jag ska kräkas på? vem är skyldig till att sätta så sjukt keffa rubriker?

: