sämsta hamburgaren i världen

vi vet ju alla att McDoo gör sunkigaste burgarna i västvärlden. Jag har bara ätit sämre burgare på två ställen och det ena är allas vår nationalarena för fotboll: Råsunda, där man sin burgare serverade som följer:
en rund bit kött mellan två torra, smuliga bitar bröd som legat i frysen alltför länge. det självdöda djuret ligger helt ensamt där mellan brödbitarna utan att ens komma i närheten av tillbehör såsom tex lite gurka, en fattig skiva tomat, kanske en enkel klick hamburgerdressing eller ens ketchup. bara kött alltså..
man kan dock ta ketchup från de flaskor som hänger där alla tar ketchupen till sina korvar.
och man måste ändå pröjsa 30 spänn.

denna burgare är dock bara den näst sämsta jag ätit.
jag har faktiskt haft förmånen att spendera en hel del tid på moskvas flygplats. inte bare en utan flera ggr. inget ont om dom. förutom att deras mat e kass. och servicen e kass. det är dock jävligt rent. det finns en städande person per besökande person på flygplatsen tror jag. så fort man går så blir man stalkad av en rund tant i sina bästa år som går efter en med en torrmopp.
whateva..tillbaka till burgaren. den är likadan som råsundaburgaren jag beskrev ovan. med skillnaden att köttet var från en självdöd åsna samt att brödet var leftovers från såna där hjälpsändningars matbombningar man kan se när det hänt nån katastrof nånstans i världen. köttet var inte stekt heller. det var micrat i nån minut.
sen så saknades ketchup helt och hållet. man fick nöja sig med lite gammal senap istället. men som alla hamburgarkännare vet så hör inte senap hemma på en burgare. moskvaburgaren hade dock ett tillbehör i form av en (1) tanig liten skiva saltgurka. den förhöjde inte smaken nämnvärt kan jag avslöja.
sen till det roliga...burgaren kostade typ 7 dollar! dollar? i moskva? det var ju fan 2001 vi snackade om här!
inte 80-talet då rubeln var värd lika mycket som sanden i sahara...

jaja...
jag åt upp burgaren iaf. den va så liten så det räckte med två tuggor så var den nere..
som tur var så hamnade vi på samma flight som ryska maffian som även dom skulle till thailand. dom bjöd oss på torkad fisk. de hade alltså hela torkade fiskar i pappåsar med sig på planet till thailand. och jag kan lova att vi inte snackar fattiga killar här. utan ryska mafiosos med feta guldklockor å skit. men de gillade tydligen torkad fisk. men jag kan berätta den storyn nån annan gång. det här inlägget handlar om burgare

: