måtte inte batikmode och utsvängda brallor komma igen

jag har förbarmat mig över att det tydligen är inne med chinos nu igen.
men jag säger bara typ bara en sak asså: hellre chinos än batikmönstrade utsvängda brallor!!!
läste det på en annan modeblogg jag hittade ikväll (anfäkta och anamma vad många modebloggar de finns, har ni tänkt på det?)
anfäkta och anamma vad jag inte gärna ser batikmönstrade utsvängda brallor på tjejerna i sommar. eller ännu värre...utsvängda batikmönstrade chinos.
speciellt inte såna där man kan ta av nederdelen av brallorna med en dragkedja! vad är grejen med det egentligen?
komigen nu!
tjacka ett par sjyssta shorts istället och ett par dockers separat.
inte både och i samma bralla!!!
näförtusan, vad vi vill se är att tjejerna har på sig vita tunna tajta brallor som är lite halvgenomskinliga och sen svarta string under det som lyser igenom litegrann. killarna får gärna ha på sig lite coola shorts och pjuck ur air jordan kollektionen och en fet guldkedja med ett mercedesemblem stulet från valfri merca på stureplan. det stulna mercedesemblemet kan gärna bytas ut mot en tjock klocka som man inhandlat ärligt på IKEA. jag tror att det kommer bli fett hett i sommar. det är TVs makt som gör det. de har sänt flavor flavs "flava of love" på TV och hans halssmycken har inspirerat folk. som accessoar får killarna gärna ha en blonderad biffig dansk tant vars kroppslängd inte understiger 196 cm. den danska tanten i sin tur får gärna ha biffiga shades (brickor, solglajjor för er som inte fattar inglish) med coola initialer som GA, CK, DIOR, YSL eller liknande.

ojojoj, fatta fett de kommer bli i sommar!!

1 :

Digidiva

oh-oh...Jag tror du kommer att få blunda mycket i sommar....Åtminstone om folk lyder Sofi Fahrmans shoppingtips som är som följer:

Ett par byxor med utsvängda ben, i en skön 70-talskänsla är ett bra köp.

Glatt, galet och färgstarkt kommer vi att se mycket av i vår.