min outfit nästa gång jag går på caféet

jag var ju i thailand i december/januari. precis som resten av sverige faktiskt.
julen tillbringade vi på koh phi phi, eller phi phi island som svennebanan säger.
jag å anna tillbringade ett par sköna dagar under parasollet innan micke och hans fruga kom till ön och störde friden. äh..bara skojja...micke var snäll faktiskt. bland annat så gav han mig en grym tisha som jag ännu faktiskt inte använt. jag vet faktiskt inte riktig varför. den kan skådas här på bilden brevid (klicka på den för att se i fetare size).
jag funderar skarpt på att testa den nästa gång jag kliver in på caféet och sen beställa in en magnumflarra bubbel. sen ska jag steka fett heeeela kvällen. den lär funka med min partykavaj på.
jag svär...skaggorna lär flockas runt mig! skaggorna i stan funkar nämligen så. de kommer hajja att jag e tät som ett hus och närma sig mig med sina små golddiggerkroppar. eller...rättare sagt de tror att de hajjar. men de hajjar inte alls. för jag e ju absolut inte tät som ett hus. jag e ju mer otät som en lus kan man säga. men det vet inte dom ju.

well...watdafuk. det jag egentligen ville säga att de e nog fan bara jag och mr D. Trump som kan bära upp en sån här tisha!

: