man kanske ska tjacka en iphone eller ipod touch ändå

iphone är ju som alla vet THE PHONE för alla som är modemedvetna. sen att den är så stor att endast tjejer kan ha den är ju en annan femma.
ja...alltså de e alltså så att telefonjäveln e lika bred som min telefon är lång och den är också typ lika lång som rocco siffredis dobrak. så man måste ha en handväska för att transportera den i.
och de e ju bara tjejer som har handväska.
eller..visst..de finna andra än tjejer som har handväska och därmed har kapacitet att bära omkring på telefonen. vi snackar modiga metrosexuella killar som min coola polare peter aka d-mob, bögar och annat löst folk. såna som har handväskor...
meeeen...som ni kan se i videon nedan så finns det tydligen ett grymt coolt prog till iphone som gör att man kan scratcha med den. coolt som faaaaaaan alltså!
jag vill ha...så nu måste jag först inhandla en moderiktig handväska. tänkte glida förbi luis vuitton idag å kolla om de har en lämplig bag. det finns en bankomat där i närheten som jag först måste besöka. jag kommer lurpassa där tills lämplig skröplig gammal tant tar ut sina sista pensionspengar och så klubbar jag ner henne lite obemärkt. sen kutar jag järnet till luis vuitton. simpel plan.

lite tråkigt att behöva klubba ner tanten men det är nödvändigt för att jag ska kunna uppehålla min höga moderiktiga livsstil. dock så vill jag varna andra för att försöka klubba ner tanter. dom är ena lömska helveten. anfäka och anamma säger jag bara. vissa av dom besitter en sjukt märklig muskelstyrka som är helt oproportionelig mot deras kroppskonstitution. så vissa kämpar som fan när man försöker klubba dom. så jag rekommenderar inte detta för ovana. man måste börja öva på antingen såna som man vet har skör benstomme eller så tar man någon förlamad först...
men vad fan säger jag!? klubba tanter?
jag bara skojja..man får inte klubba tanter. hjälp dom över gatan istället. så kanske dom ger dig en iphone + en luis vuitton....man vet aldrigläs mer här..

: