har ni skådat en mer bombad ren nån gång?

käkade lunch i gamla stan idag. då skådade jag den här renen (ja, plastrenen dårå..!) som ser så sjukt bombad och puckad ut så man kan undra om han föddes i beirut. MOAHAHAHA. alla garvar? ok, inte. kefft skämt. javisst. men renjäveln ser ändå dum ut. men samtidigt jävligt rolig ut. vad ere egentligen för fel på hans ögon? han skelar ju fan värre än min gamle träslöjdslärare. han var visserligen en trevlig prick som gav mig femma i betyg och stipendium (en mögig träslöjdsbok och en tumstock på skolavslutningen) för alla mina grymma CDställ, kasettställ, pallar och basebollträn som jag gjorde i slöjden.


och dom där benen? hajja...renen är mer kobent än Zeb Macahan var hjulbent....och Zeb var jäääävligt hjulbent kan jag lova!

:

Anonym

mm. du gillade att göra baseballträn i slöjden. sen sålde du dom nere i VH-centrum till alla småkickers. Inte konsigt att vVH ser ut som det gör idag.

Digidiva

Inte en blogg sen igår. Och inget modebloggande på TRE dagar!! Du börjar väl inte tackla av??