guide: hur du INTE blir populär på din nya arbetsplats

på måndag börjar jag på mitt nya jobb nansen. det är några trevliga lirare och en tjej som sitter i samma lokaler som systerbyrån söderhavet. även dom trevliga lirare och tjejer.
lokalen är belägen på skeppsbrokajen mittemot tullhus 3. jäkligt fin utsikt men mååånga trappor att gå. en riktigt bra grej som antagligen är hela anledningen till att jag vill börja jobba där är rummet med 50tums TVn och PS3an samt rummet med pingisbordet.

nu till kruxet: nansen är just nu 12 pers och alla sitter i samma rum. när jag börjar så blir det 13 och tydligen aningen trångt i rummet och därför måste vi fixa ett rum till.
vad som tydligen måste ske nu är då att man får offra det älskade pingisrummet för att få plats med mig. hur tror ni detta kommer att emottas?
va?
tänk er själva situationen och föreställ er att ni i ena handen har ert älskade pingisrum där otaliga grymma ronder med rundpingis har spelat på alla glada fester och i andra handen en ful utböling som ni inte känner som snor ert älskade pingisrum. vad väljer ni?


jag kommer bli hatad...
*snyft*

nedan följer ett mail som gick ut idag till dom som sitter i lokalerna:

Hej

Nej det är inte ett första april skämt....


Nansen växer så det knakar, därför behöver vi göra om pingísrummet till ett kontor nu i dagarna. Så ni som gillar pingis, passa på att lira medans bordet finns kvar.

1 :

yoakeem

Alla på Skeppbron väljer "utbölingen" så klart. J-O Waldners storhetsdagar är ändå över och pingis är så 2007. Välkommen! ;)