första dan på nya jobbet

flåt kära läsare..
jag vet att det är lite dåligt med blogginlägg idag.
men jag skyller ifrån mig.
sitter på mitt nya jobb, och har varit tvungen att installera min nya dator. det tar ett jäääävla tag. först tog det 2 timmar att installera windows vista.
sen ska man installera visual studio 2008.
bara att veta vilken version av visual studio jag ska installera tog mig ca 37 minuter. sen tar själva installationen en miljard timmar. och sen måste man ta bort allt mög som följer med datorn när man gör själva grundinstallationen. det är allt möjligt crap som ingen nånsin använder. bort bort bort. sen måste man installera ICQ och MSN.
och så måste man få upp mail.
och så måste man peta in antivirusprogram

bla bla bla...

snart är dock allt klart..då kan jag återigen blogga seriöst om mode igen

1 :

kallepa

Bloatware, heter det.

Jag och Kräjzee tycker du ska köra på Jaiku oxå, för att sprida dina visdomar.

Säg till så invitar jag.