fjollblogg vare hääär sa yoakeem

min gode vän yoakeem på http://yoakeem.blogspot.com bedriver åxå bloggverksamhet. dock har han inte förstått innebörden av detta. han har bloggat ett enda inlägg sen i fredags. idag är det tisdag. ja rent tekniskt är det tillåmed onsdag eftersom klockan nu är 00.33.
hur som helst...han har alltså inte skrivit nåt på 5 dar.
han tror dock att han har kommit på ett bra drag för att liva upp sin blogg och få den att verka uppdaterad ändå. vad tror ni farbrorn gör?
jo, han byter färgtema??
sa jag att han e AD? de tror att lite design fixar biffen...men icke sa klaus
mig lurar du fan inte din ohåriga norrlänning

:

yoakeem

Som en revolt mot ditt påhopp ska jag inte uppdatera min blogg förrän jag är tillbaka från norrland efter helgen. Det är alltså nästa vecka! Det du! Om det inte händer nåt jävligt intressant. Då måste jag ju blogga. Eller så gör jag det i alla fall. Inte fan vet jag. Den som lever får se.

rewdboy

det drabbar ju bara dig själv din get

yoakeem

Nej, eftersom du inte får läsa nåt nytt på min blogg, och det verkar du ju sakna, så drabbar det ju dig! Hehe