dom där jävla schulmans!

javaffan ska man säga!?
dom har ju som alla vet startat en sajt som heter 1000apor och fått sjukt mycket gratisreklam för den överallt. alla jiddrar om www.1000apor.se och igår var trycket så hårt på sidan så man kom knappt in.

men jag undrar, varför får dom så sjukt mycket gratisreklam och inte jag.
jag får den här starka känslan av att min blogg är så sorgligt underskattad alltså.
jag har slitit så mycket och fått så lite tillbaka. man kan likna det vid en stackars (välj själv nationalitet här, tex albansk, marockans, kubansk) båtflykting som först fått betala en halv livsinkomst för att införskaffa en biljett på båten till sina drömmars horisont på andra sidan havet, bara för att sen få se sig själv behöva ro den ruttna gamla ekan flera hundra mil helt ensam över vågorna tills ekan faller ihop i småbitar, sjunkar och blir ett vrak på botten nån kilometer utanför kusten. flytväst ingick naturligtvis inte.

ja, nåt liknande har jag slitit!
men schulmans, dom får se sin sajt hypas och releasas och 14 minuter senare har dom haft fler unika besökare än jag haft hela mitt liv.
ändå så levererar jag mycket bättre kvalitet än schulmans.

för jag var inne där och surfade runt lite och såg rubriken "klumpigt och riktigt fult".
vad kan det här handla om tänker jag och klickar mig vidare.
jo..rubriken döljer tydligen nån farbror som recenserar teckningar av små barn.
den aktuella teckningen här föreställer nån slags byggnad med 4 fönster. bakom och ovanför byggnaden står nån slags jättelik råtta. allting beskrivs utförligt av farbrorn.
faktiskt en typisk ful barnteckning. och så långt håller jag med farbrorn. som för övrigt är rätt ful. han har ett fult skägg iallafall. en sk goatee, eller hiphopfitta som det även kallas.
och den hära fyylguppen klagar på att byggnaden som är avbildad på teckningen saknar en fysisk dörr? men för höge farao..!
det var den dummaste analysen av en barnteckning nånsin tror jag minsann!
jag blir riktigt lessen. han analyserar ju som ett barn själv men är faktiskt närmare sin 100e födelsedag än sin pension.
man ser ju förfan endast en sida av huset. vad vet han? dörren kanske sitter på baksidan? eller till vänster. eller..ve och fasa, den sitter till höger!! tänk om!
va? VA? där fick du gammelfarbror. analysera bättre nästa gång vetja!

: