dags för skrattstock, stand up comedy snart igen

måste pusha lite för skrattstock. vet du inte va skrattstock är så är det en riktigt kul standup festival som hålls på långholmen varje år.

har varit där 3 år i rad nu och det är fullsmackat varje gång.
vi brukar gå dit ett gäng och sätter oss så nära scenen vi kan. därifrån har vi full koll på alla komiker och kan se dom rakt upp i hjärnan genom deras näsborrar.

så boka in 31a maj, kl 12-22 på långholmen. men se dock till att hålla ditt arsle borta från min plats där precis framför scenen. där ska nämligen jag ha min filt. o

dom som har koll vet ju att stockholm marathon av stapeln samma dag.
för två år sen så sprang özz nujen, en av arrangörerna till skrattstock, maran och skulle mitt i loppet springa av från västerbron ner till scenen på långholmen för att köra sitt gig och sen springa vidare. min tjej anna sprang även hon maran.
det föll sig så bra att medans jag stod där och plåtade anna när hon sprang över västerbron så kom även özz släpandes på sin rätt korta kurdkropp. eftersom arrangörerna inte visste när özz skulle komma och den som körde sitt uppträdande när özz kom var tvungen att avbryta så ringde jag min brorsa som satt ca 1,5 meter från scenen. han började gorma till janne westerlund som var konferencier. janne fattde ingenting först och brorsan var tvungen att ge sin lur till janne där och han flåsade:"vaere du säjer? kommer özz nu?"
"jaförfan" säger jag men det verkar som att det inte sjunker in så fort i hans hjärna för han upprepar frågan ca 3 ggr. sen hör jag världens vrål från scenen där jag står på västerbron.
jag masar mig iväg dit och får se özz ligga ner på scenen medans han får massage av någon och samtidigt försöker han köra nån slags liggande standupshow. det går inte så värst bra kan jag säga. men özz körde ett par minuter innan han deklarerade att han va för trött för att va rolig sen stack han iväg å fullföljde maran. han skulle komma tillbaka till skrattstock sen var tanken men hans kropp rasade tydligen ihop fullständigt. enligt ett trovärdigt rykte så skulle han även ha medverkat i nån morgonshow på radio som han uteblev ifrån. så går det när man inte tränar inför 4.2 mil på asfalt...

: