dagens outfit

modebloggandet fortsätter

idag så har jag bytt tröja. jag brukar faktiskt göra det varje dag. så idag är det en grön paul frank tisha som jag faktiskt fått av yoakeem som tack för att jag hjälpte honom med programmeringen på en sajt han gjorde. fick faktiskt 3 stycken. olika. alla väldigt fina.

dock samma jeans som igår. skorna idag är samma adidas som igår. har dock beiga strumpor och andra kallingar på mig. kanske kommer en bild senare på mina strumpor. det beror lite på mitt humör...

imorrn ska jag nog byta till mina vita/röda adidas. dom e grymma

:

yoakeem

Hey! Tishorna fick du från Moxie. Det var hennes site du hjälpte till med.

rewdboy

aj som fan! måste korrigera

Digidiva

Ursäkta mig, du brukar inte alls byta tisha varenda dag! I know this for a fact.

rewdboy

ursäkta mig men det gör jag visst. utom kanske lördag/söndagmornar


jag minns incidenten då jag hade på mig min blåa aeroflot sweatshirt 3 dar i rad på jobbet. du fick frispel. frågade om jag aldrig bytte kläder. men vaffan..jag hade ju den bara som yttertröja. tog av mig den när jag kom till jobbet men tog på mig den när jag gick ut. och då fick man höra att man va typ uteliggare som aldrig bytte kläder.

Digidiva

Jag nämnde ICKE ordet uteliggare. Just för att jag vet att du troligen äger minst 365 tröjor så såg det konstigt ut att du hade samma tröja hela veckan. What´s up with that liksom...

rewdboy

jag äger inte 365 tröjor. men 50-60 är nog korrekt...