basketmodet

basketmodet är alltid rätt. ett basketlinne på en smäcker kropp som min kan få kvinnor att bli helt fuktiga i klykan. jag har accepterat det och därför i största möjliga mån undvikit just detta specifika plagg. men ibland kan jag inte låta bli.

här ser ni mig på bild då jag precis har fått ett grymt skönt basketlinne av min goda vän poobla.
och inte vilket linne som helst faktiskt! det är ett Los Angeles lakers linne. Och inte vilket Lakerslinne som helst heller!
utan det är den store Wilt "The Stilt" Chamberlains tröja.
världens bästa basketspelare genom tiderna. nja..efter Michael Jordan då såklart. men han var ingen normal man och ingen kan jämföras med his Airness. han var ett praktexempel på en übermensch och såna ska man inte jämföra sig med.

well..ni kan iaf beundra den moderiktiga tröjan på mig här när jag står i solen tillsammans med mitt fan Poobla.

Tack poo för att du gav mig detta grymma linne!

1 :

poobla

"Där är du lite krallig, men nu är du en tjocksmock" hälsar Garfield.