angående mitt modebloggande

efter flera frågor om jag har lagt ner modebloggandet så måste jag förklara läget.
jag har hamnat i en slags depressiv period. jag är inte helt säker på varför. det kan kanske bero på alla artiklar om bloggares plötsliga död pga bloggstressen som vi professionella bloggare ständigt är utsatta för. det är en möjlighet som jag inte riktigt har funderat så hårt över.

men jag tror dock personligen att anledningen är en helt annan.
jag känner mig lite mobbad av mina kolleger blondinbella och kenza. efter att jag har kommit in i deras värld av modebloggande så verkar dom känna sig hotade och pratar inte med mig. de försöker frysa ut mig. jag är mobbad. jag är ett offer för den ytliga modebloggarmentaliteten!
det är helt sjuk. jag mår rätt kass faktiskt och försöker ta tag i mig själv.

hade jag varit mig själv hade jag nu fotat min outfit.
det är en AIK-matchtröja (förra årets modell tyvärr) och tofflor.
ja..alltså jag har brallor på mig vaffan. det är ett par G-star jeans.
dom e fina.
jag e fin...
blondinbella och kenza är nog åxå fina människor innerst inne. jag tror jag måste prata med dom lite bara och reda ut situationen så är saken biff

1 :

Anonym

Självklart blir man deprimerad om man inte har ett flipper på jobbet...