vaddå dödsdansa?

VAD FAN!!
jag blir så jävla förbannad på den jävla idiotsepemuppen på aftonbladet som sätter rubriker!!
jag skulle fan ärligt talat vilja flå muppen med hjälp av en trubbig gaffel och sen sy en jävla kajak av skinnet och sälja den på blocket till högstbjudande tammefan satana perkele!!

vadnurå säger du!
jo säger jag, den här jävla rubriken

Här döds-dansar planet på landningsbanan

vaddå dödsdansar??
ett plan råkar ut för en vindpust vid landning, kommer in lite snett och håller på att få en olycklig landning. men piloten är kall som fan å gasar på och får upp planet igen. ingen dog. ingen skadas. VAD FAN SKRIVER DOM DÖDSDANS FÖR DÅRÅ!!!???

ge dig till känna din jävla mupp och ställ upp på att bli kajak..! jag blir ju sjuk när jag läser sån skit...

hmm..om jag tänker efter, det finns en mikroskopisk chans att det är kanske fler än en enda person som sätter rubriker. men det verkar ganska otroligt då jag inte tror att det finns fler idioter som skriver så ruttna rubriker. möjligtvis om de har samma morsa...
men det är bara bra..då blir det en större kajak..

:

yoakeem

Och så tar vi och lugnar ned oss innan det börjar brinna.

Anonym

Helt rätt! =)