min nästa stereo

i ca ett år så har jag letat efter en sjysst högtalare till min ipod att använda som stereo hemma. apple gjrode ju faktiskt en riktigt bra högtalare, ipod HiFi som levererade bra ljud med sjysst tryck i. de har dock slutat tillverka den av nån för mig helt oförklarlig anledning. det är ju en av de bästa grejer som kommit från apple. det som funnits sen dess är antingen klena jävla pisshögtalare av kvalitet som får en begagnad kapsyl att framstå som intressant eller så har de sett ut som ufon.

igår så hittade jag dock en högtalare som ser riktigt lovande ut: Fireant FA-003W. Den ser ut som Apples högtalare men lite större. Den levererar inte riktigt lika bra ljud och ger inte riktigt lika fet maxvolym men den är ganska hyfsad iallafall. det blir nog en sån till nästa löning.

Jag har ju annars en riktigt bra technics stereo i midiformat men anna tycker att den är ful. och att högtalarna är fula. att den leverera rent och fint ljud och att förstärkaren ger 4x200 watt + surround det verkar inte spela så stor roll för henne..
jaja..jag slet bara en hel sommar som vaktmästare och klippte gräs för att ha råd att köpa den där stereon och den klarar sig riktigt bra i konkurrensen fortfarnde..
men tydligen får den passeras till garderoben nu

:

Anonym

Bra.. då köper jag din technics för en 500 lapp... där e jag fan riktigt generös med tanke på hur många watt den krämat ut under åren.. o det e många år!

rewdboy

va? e du helt full? 500? byt ut femman mot en etta och lägg på 2 nollor så kan vi snacka