min helg

ööörk..
nu ere måndag. jag har inte bloggat nåt i helgen. det betyder dock inte att helgen var händelselös.
i fredags glömde jag bort att jag skulle ta en öl efter jobbet med mina fd jobbarpolare från mitt förrförra jobb. dom e roliga och vi brukade hänga rätt mycket på lemon bar och det var dit dock gick den här gången med. tråkigt att missa..

i lördags så hade tobbe födelsedagsfest. de va kul för då får man träffa en massa polare.
osten, göran, david, ari, micke, mickes fru terese, peter, qunta qinta som jag inte sett på 100 år och en massa annat folk.

göran va självlysande i fejjan för han hade solat ansiktskanon i en kvart. tydligen skulle man bara sola 7 minuter. det sket han i och resultatet blev häpnadsväckande. man kunde se honom lysa i mörkret på 100 meters håll. som ett jävla stoppljus. fattar inte ens varför han prompt skulle sola. snubben kommer ju precis hem från 6 veckor i thailand. han har varit hemma i 3-4 dar!!!

ari ska få knodd om typ 1,5 månad.

david tränar mycket på sina biceps.

qunta kom i kavaj. jääävligt länge sen jag såg honom i kavaj. typ..eh...stundenten tror jag


sen kom vi till tobbe. han hade bunkrat upp med jääävligt mycket öl och sprit å virke å is å hela grejen. varför skulle vi ens ta med oss egen bira?? aja..mina grejer står kvar på hans balkong tror jag. let em be...
sen gled hans polare in med grymmaste presenten: en mixer, frysta blåbär, hallon å en massa fruktjuice. sen stod han å blandade fruktdrinkar åt alla hela kvällen. jag spetsade dom med bubbelvin. jävligt smarrigt
sen blev jag full.
vill ni läsa mer om det rekommenderar jag peters inlägg om helgens bravader på hans blogg

: