peter med de många namnen bloggar

ok..nu har ägget landat och det gick sönder på vägen ner kan jag avslöja!
varför då tänker ni! jo...min gode vän lillpeter (peter moberg är storpeter) har börjat blogga. tydligen bloggade han lite även förr i tiden men ingen läste hans blogg. så jag ger honom lite skjuts genom att puffa för hans nya försök att blogga här i min egna grymma blogg.

de få inlägg som ännu finns där vittnar om att peter är en småskadad människa. för så sjuka inlägg har jag inte läst på länge faktiskt. men så knaprar han ju åxå...vilket ni kan läsa om själva i hans blogg
http://litebattrelitesammre.blogg.se/

en rolig anektdot
peter (lillpeter alltså) blev en gång påkörd av en bil när han åkte rollerblades på vintervägen i västerhaninge. han flög som en liten vante över en rätt hög häck vid västerhaninge folkhögskola och skadades sig faktiskt ganska allvarligt. efter den olyckan så kallar min farsa lillpeter för "peter påkörd". kärt barn har många namn....

: