mitt norska ragg

i fredags så hade vi liten AW med mitt gamla jobb. för att fira av att jag slutat. dock inget officiellt, det kommer förhoppningsvis senare då jag får supa upp 24HRpengar helt oförskämt och i stora mängder.

men iallafall...vi var ett tappert och trevligt gäng bestående av mig vote, kräjzee-pejv och greken som lallade iväg till inferno. det är trevligt där. personalen är riktigt sjysst och hjälpsam och de har goda oliver och drinkarna är bra. så vi satt där längre än vi tänkt, vilket var helt ok. sen kom the squid dit och vi gav oss vidare till peacock. har aldrig varit där tidigare men det var en cool lokal. dock så fick inte kräjzee dricka alkohol för en vakt men det sket squidman i å köpte in vin till henne. det såg vakten direkt å ut åkte vi...
då stack alla andra hem utom jag å squidman. vi gav oss till spyan. väl därinne så lackade han ur för att de inte släppte in oss i VIPbaren. efter typ 2 timmar kom vi dock in å väl därinne så händer det som bara kan hända i en VIPbar på stureplan: en norsk skagga går fram å sätter sig vid mig å börjar jiddra på lite smått obegriplig fyllenorska.

hon: har dere noen kola å bjuda på?
jag: whaat?
hon: ja, kola..
jag: va? vill du ha kola? vaddå fö kola? kola på spegel..
hon: jaa..
jag: HAHAHAHAHAHAA

sen blev klockan sent. jag kom hem kl 6. jag hade innebandymatch sen på lördagen men det gick bra. ok, vi torskade men det berodde inte på att jag varit på spyan å vägrat bjuda norskan på kokain...

1 :

yoakeem

HAHAHAAAAA. Fy fan, sicken lirare du är! :)