första dan på nya jobbet

så...först dan på nya jobbet. lite trist att lämna alla trevliga människor på gamla stället men de ska bli spännande att få se vad man kan göra här.

de blir ju en liten nytändning att komma hit å få utmanande arbetsuppgifter.

sitter å skriver detta inlägg på min nya bärbara Asus V2. riktigt najs dator med Windows Vista (jag gillar fan inte Vista men får väl ge skiten lite tid) och webbkamera och fingeravtrycksläsare å annat lullull. en 22tums extern LCD skärm fick jag åxå...nu gäller det bara att få dom att skaffa mig en dockningsstation och ett trådlöst tangetnbord och mus så är allt bra...

jag lyckades dessutom sno mattias plats här på jobbet. men e man sen så får man skylla sig själv.


sen idag kl 17 så ska jag gå å provköra bil. det lutar åt att jag köper en hyffsat ny audi a3 inom en väldigt snar framtid. de ska bli naaajs

: