Mitt nya nöje på dagarna

jag har ett nytt fritidsintresse. det känns otroligt bra faktiskt att kunna upptäcka nya intressen i min ålder. det är inget som är fysiskt jobbigt eller ansträngande eller sånt så det känns också bra. vad kan då mitt nya intresse vara då? jo..det är bloggen "Stureplans vackraste". en helt otroligt sjukt bra blogg med bilder på eh..sny..flåt OOGLY stekare och skaggs som hänger runt stureplan!
bilderna där e så sjukt sjuka så jag blir helt sjuk när jag ser dom!
eftersom jag är givmild så delar jag med mig av mitt nya fritidsnöje till er!

Varsågoda, här är länken till Stureplans vackraste

:

Anonym

Glöm inte vem som delade med sig av denna länken till dig, broder. ;)

rewdboy

det var du broder

Anonym

Namen jag kunde inte kolla pa den dar lanken!! Det gack inte!