snel hest - världens antagligen bästa och meningslöstaste webbsida

jag surfar en hel del. det blir liksom så om man jobbar på en webbyrå. jag har dessutom varit ute på nätet längre än dom flesta och jag har sett mycket weird stuff i mina dar. tex mycket sjuka konstiga japanska sajter och tex tubgirl (yikes!). nätet kryllar av helt sannslöst galna sidor.

jag har dock knappast sett nåt sjukare än sajten www.snelhest.se.
det är en helt bisarr sida som får mig att garva bara jag tänker på den. den är dock varken snuskig eller äcklig eller nåt sånt. bara helt...eh..bisarr. man undrar liksom "varför?".

så om du har tråkigt nån dag eller är lite lessen eller nåt tex för att din chinchilla har trillat av pinn eller om din älskade dvärgvädur har rymt så bege dig omedelbart till www.snelhest.se och få dig ett garv. det slår aldrig fel.

jag svär len!

:

Anonym

Tubgirl suger, googla "2 girls 1 cup" och smaka på den videon.

rewdboy

hm..jag har tyvärr sett det och vill helst inte se det igen