dagens facebookfynd

slösurfade lite på facebook. då såg jag att en av mina polare har niklas sandberg bland sina friends. eftersom niklas spelade i AIK så tänkte jag kolla om de fanns fler gnagare eller exgnagare på facebook. till slut hittade jag in på stefan ishizakis sida och tänkte poka honom lite och be honom gå tillbaka till gnaget eftersom jag tycker att han är en av sveriges bästa mittfältare. han är en av få mittfältare i allsvenskan som har lite internationell stil. sliter hårt och skottvillig.

well well...skit samma. kollar lite på hans prez och ser en "rolig historia" som jag genast måste sno och dela med mig av. jag tyckte att den va lite rolig och smålog litegrann när jag läste den"Vet du vad höjden av otur är? Jo, det är när en glutenallergiker går hem med en bullfitta!" -A.Neck

jaja..de va väl kul

: