idag ere varmt

nu skulle man ligga på sin båt och guppa med en kall bira i näven...inte sitta inne på kontoret och knacka data

ungar är ju helt brända i huvvet

imorse när jag skulle till jobbet så var det 2 dagisfröknarmed 3-4 ungar var och en barnvagnt som stod och väntade på samma buss som mig.
alla ungarna var klädda i tidsenlig reflexväst samt keps. en unge tog av sig kepsen och en av dagisfröknarna fick frispel och skrek halvhysteriskt "AAAAaah, du måste ju ha kepsen på dig!! du kan bli solbränd och det gör jäääätteooont!". ungen kollade snett på henne men vägrade ta på sig kepsen. Tanten ryckte då helt sonika kepsen ur handen på ungen och tryckte ner den på lilltjejens skalle.

när fan blev folk såhär rädda för sol?

4 av ungarna satt på bänken i busskuren.
helt plötsligt börjar ungarna unisont skråla:

"SE UPP FÖR MOPPEN! SE UPP FÖR MOPPEN! SE UPP FÖR MOPPEN!"

jag fattar fan ingenting...jag varken ser eller hör nån jävla moped.
varför gormar de om att man ska se upp för en moppe då?
finns ju ingen i närheten.
skitmysko.
efter ett tagser jag i ett cykelställ bakom busskuren: mycket riktigt, det står en moppe parkerad där. men den står jävligt still och är inte alls farlig.
men ändå fortsätter ungarna
"SE UPP FÖR MOPPEN! SE UPP FÖR MOPPEN! SE UPP FÖR MOPPEN!"
men de tittar inte ens på moppen.
men ändå ska man se upp för den?
moppen är bakom ungarna. ungarna sitter på bänken och stirrar rakt fram å gungar lite med sina små korvben samtidigt som de tjuter "SE UPP FÖR MOPPEN!"
jävligt weird...vad har dom i sina hjärnor?

träna är nyttigt

såja. en stabil dag.
först jobbe. sen träne!
springe längs årstaviken till ett ställe där man kan göre lite styrketräning.
körde lite triceps.
sen sprang jag uppåner för en backe 5 ggr.
jobbigt som satana perkele.
sen lyfte jag nån stock i en ställning och väntade på anna som sprang dubbelt så långt som mig.
sen springa tillbaka hem å körde lite borsjasteg och armhävningar.
fin träning i ca 40 minuter.

träningen rundades sen av med att jag åt ett par bitar död gris som jag först behandlat lite omilt i en ganska varm bit rundad järn. grisjäveln var rätt smarrig. jag svalde griseknoen med en smarrig potätsallat som frugan kokat ihop.
bra kväll...

wrong turn 2

ok, läs handlingen för filmen "wrong turn 2":

A group of reality show contestants find themselves fighting for their survival against a family of hideously deformed inbred cannibals who plan to ruthlessly butcher them all

känner inte ni att det här kan vara er nästa favoritfilm?
iaf jag känner att jag bara måste se den!

favoritlåt just nu

david guetta - when love takes over





spotifylänk: http://open.spotify.com/track/619bJQ9uDi8dnXzLebFI7y

vart tog boobsen vägen?


surfar in på aftonbladet och ser rubriken "victoria beckahm har opererat brösten". självklart surfar man in kvickt som en iller i förhoppning om att få se ett par sjyssta tetas exponerade på ett stort blaffigt färgfoto!
smack! in the face liksom.
stoooora, runda tetas och lite större än de var sist.
men ack nej!
tanten har FÖRMINSKAT boobsen!
vad i häcklefjäll?
vilseledande journalistik...

kasi har bakat en kakjävel

kasi på jobbet har enligt egen utsago bakat en kakjävel som hon ska bjuda på när vi intar vår traditionsenliga kommunistfika vid 15.00 här på kontoret.
ska bli intressant att inmundiga kakjävel faktiskt. riktigt länge sen jag åt hempulad kakjävel.

vad är egentligen en gås

en snubbe undrar vad en gås egentligen är

Alltså, vafan syftar man med när man säger gås? Menar man weed eller sjölva jointen. "Jag hittade en halvrökt gås på altanen", "Jag röker inte gås", "En gås är inte så farlig", "Han har riktigt fin gås"... Asså vafan? Benämns allt som har med weed att göra med gås eller? Om man ska langa en bong-hit, säger man då såhär?: Jag ska köra en gås-hit bara, brb. En gås är ett djur.

jag garvar fortfarande så fort jag hör eller ser ordet gås.
en annan lustigkurre skriver:

Vad heter den där lata mataglada drängen i Kalle Anka?
Mårten Spliff.

att röka en gås

saxat från flashbacktråden om snubben som avslöjade att farsan rökte på

jag förstår inte hur man lyckas röka en gås
tänder man den i röven och stoppar ner halsen i käften på dig och suger utav helvete? fattar inte det där...men gott är det säkert

flashback e ju förjävla roligt asså

anfäkta och anamma! har suttit å slösurfat på flashbacks forum nu.
har garvat så att kinderna värker och kramp i magen tammefan

har bläddrat igenom varenda sida i en tråd som handlar om en snubbe som hittar en gås (alltså en spliff, joint, holk som det även kallas) på altanen.

Nu har det gått en timme sedan jag hittade en rökt gås på altanen och vet inte vad jag ska göra. I mitt hus bor bara päronen som är hårt antidrog samt min lillebror på 12 år... ingen av dem kan väl röka gås för fan... och jag själv är det inte.

snubben som startar forumtråden är förtvivlad och undrar vem fan i familjen som rökt på en gås. han har en 12-årig lillebror som absolut inte kan ha rökt gåsen eftersom han e skitmesig och i princip frågar morsan om lov varje gång han ska dricka saft.
sen är det bara hans morsa å farsa kvar. till slut så frågar han sin farsa om det är han som har rökt gås. och visst..de e farsan som rökt gåsen. gåsen ramlade ur faderns ficka efter att han rökt på gåsen och sen drog till jobbet.

nu börjar det roliga.
snubben undrar om han ska berätta för morsan att farsan röker gås.
och som ni märker används ordet gås väldigt mycket och folk i tråden börjar ju anmärka på detta. till slut börjar moderatorn lacka ur och ger tillsägelser om att folk inte ska jiddra om ordet gås.

Ge fan i att kommentera ordet "gås" !
Jag har raderat 20+ inlägg där folk gnäller om att TS skriver gås, och jag kommer att fortsätta att dela ut tillsägelser till folk som postar dylika kommentarer.


och vissa i forumet undrar om killen verkligen finns på riktigt eftersom han använder ordet gås så mycket. jag garvar och garvar, fett med kramp i hela kroppen!
vissa undrar varför i helvete han ska ange farsan för. det verkar ju inte vettigt.
och skvallra ska man ju inte göra:

en person skriver kort och koncist:
Skvallerbytta bing bong

en annan skön kommentar:
Jag tycker TS borde sitta ner och umgås med sin kära far över en gås inom snar framtid.
Att gola ner han för det hade varit elakt, han har ju inte direkt gjort nåt mot någon, bara rökt gås bakom ryggen, det är ingen som förgås av det.
Men fortsätt prata med honom , ska du se att det gås bra till slut.

Är det bara jag som har insett att han kan få världens hållhake på sin far ? Berättar han om gåsen, (GÅSGÅSGÅSGÅS) så blir mamma arg, är inte det här ett utmärkt läge att be om till exempel en bil eller 3 stycken GTX 260?

well..till slut så "råkar" den här snubben avslöja för morsan att farsan röker gås. och nu bryter helvetet lös i familjen. morsan ringer farsan på jobbet och skäller ut honom. sen så pratar ingen i familjen med varann. morsan sitter i köket å farsan på altanen och forumskribenten uppe på sitt rum. totalt kaos. och alla i forumet säger att snubben är en idiot som skvallrade och splittrade familjen.

killen skriver "..känns inte bra i hemmet alltså, de sover i olika rum nu"

forumet svarar då såhär:

Med tanke på både din och din mors reaktion så verkar det ju inte direkt vara särskilt konstigt att din farsa har hållit det hemligt...
PS. Jävla retard som berättar för mori det första du gör.

och:

Först frågar du om råd.
Sen får du nästan utan undantag svaret att du ska hålla det hemligt.
Sen går du och golar iallafall? wtf?

i de här läget är ALLA på forumet emot killen som golat ut farsan. vad svarar killen då? jo såhär:

alltså tror ni inte jag inser att jag gjorde en stor tabbe eller, tror ni jag njuter? NI verkar fan vara helt sjuka ibland... lite tröttsamt...

Jag kan ju uppdatera läget nu med att tråden är aktiv.

De bråkar fortfarande och pratar inte så mycket med varandra längre, sover i olika rum och mamma är arg. Pappa är bara dyster. Jag har försökt förklara för mamma om gåsen men det är svårt, ska försöka visa henne the union.

Mamma är just nu iväg med sina väninnor, jag tror dom är i väninnans hus och dricker lite (dubbelmoral jag vet...) . Pappa sover. Snacka lite med han tidigare och krama om honom. Har bestämt mig för att fixa detta nu, det är ju inte en så allvarlig sak... det finns allvarliga saker här i livet...

Frågade även farsan om vi inte skulle tända en gås tillsammans sen när allt lugnat ner sig ohc de gilla han givetvis inte direkt... sonen knarkar liksom men jag ska snacka med han mer sen så får vi se vad som händer.

HAHAHAHAHA!
för att släta över det hela så föreslog han alltså för farsan att de ska mecka varsin spliff och tända på?!!? nu blev det så sjukt så att jag höll på att kissa i brallan. fyfan va roligt.
gå in och läs tråden själva. ni kommer garva ihjäl er

https://www.flashback.info/showthread.php?t=862113

volvo ocean race

båtarna som kört volvo ocean race kom in till skeppsbron idag i det som kallas stockholm city sprint. båtarna rejsade från sandhamn in till stan.
vi har ju kontor precis på skeppsbron och såg när båtarna kom in. det var helt jävla galet. först var det racebåtarna och bakom dom ett enormt myller av följebåtar och åskådarbåtar. det såg ut som att vi blev attackerad av nån havsnation! jag har svårt att förstå att inte alla båtarna bara hamnade i nån slags enorm seriekrock och bara sjönk allihope. jag hann inte ta kort av själva invasionen men här har ni en bild på hur det såg ut när båtarna gick i mål precis vid skeppsbrokajen

jaha, då blev man stoppad av kustbevakningen ikväll

yep, efter att ha köpt båt så tog det fan inte lång tid innan man blev stoppad av kustbevakningen för första gången. jag och chrille O var ute och fiskade i mälarn. det blev lite sent och lite mörkt. vi blev ute lite längre än vi tänkt. så vi puttrade hem. på vägen så ser vi en KBV-båt som masar sig fram. vi garvar och tänker "det vore ju jävligt typiskt om de stoppar oss nu". jag kör på och förbi dom. ingen reaktion. puh..kommer in i ett sund där det är fartbegränsat 7 knop. slår av lite då skickar KBV-båten igång sina fina blåa saftblandare. FAN! jaja..jag slår av på farten och hör hur de ropar i megafonen "kan du köra in och lägga dig bredvid oss?".

en polistjej hoppar ombord på vår båt och frågar vart våra lanternor är.
-"jaadu, vi håller på att dra om elen i båten och plockade ner den förra veckan" säger jag.
-"det börjar bli mörkt och ni syns lite dåligt"

well..hon va bussig och vi slapp böter. men sen så skulle vi ju åka hem till årstaviken. KBV 20 meter bakom oss och fartbegränsning så jag kan inte brassa på. skitkul...vår båt ger ju fan mer svallvågor när vi kör långsamt än när vi har fart. men rätt ska vara rätt. och nästa helg så åker nya lanternor upp tillsammans med ny strömbrytarpanel.

runar sögaard twittrar

Runar twittrar om en dag i hans liv

10.05 Jag och Amadeus går på Skansen. Salongsgeväret mitt blir beslagtatt i entrén.

10.30 Skickeli boring sån tälje-smørkniv-show.

11.12 I djurparken ser jag en kjempefin liten skutteburr som spiser på en morot. Jag savner geväret mitt skickeli mye.

11.15 Vakten i entrén säger att jag bare får geväret mitt när jag går hjem. Synd.

3 jun from web



HAHAHA! skutteburr?

hur ska jag kunna se på väder på TV igen?

jag förstår fan inte hur jag ska kunna ta väderpresentatörer på TV seriöst igen.
ikväll så såg jag återigen gubben som hade så skum väderpresentation presentera vädret på nyheterna. jag höll på att krevera inombords. han såg bara helt pantad ut den stackars fabbrorn. jösses..

den världsberömda fotografen kruttekrax (dvs jag, rewdboy)

fick ett mail:

Hi kruttekrax,

I am delighted to let you know that your submitted photo
has been selected for inclusion in the newly released
seventh edition of our Schmap London Guide:

Stamford Bridge
http://www.schmap.com/london/events_sporting/p=330441/i=330441_22.jpg

If you use an iPhone or iPod touch, then this same link
will take you directly to your photo in the iPhone version
of our guide. On a desktop computer, you can still see
exactly how your photo is displayed and credited in the
iPhone version of our guide at:

Stamford Bridge
http://www.schmap.com/?m=iphone#uid=london&sid=events_sporting&p=330441&i=330441_22


så klicka på länken nederst för att se mitt foto, taget med mobilkamera, i iphoneversionen av schmaps Londonguide!
de hittade mig via flickr och frågade om mitt foto fick vara med i deras reseguide. OK sa jag, men fotot va ju kass, taget med en mobilkamera och sen resizad när jag laddade upp den via mobilen till flickr. jag frågade om de ville ha originalet åtminstone för lite bättre bildkvalitet men det var tydligen OK eftersom bilden skulle vara rätt liten och visas på mobilskärm. jaja..tufft är det ändå iaf. förra gången nån kontaktade mig så var de nån som ville ha med en av mina bilder i en tecknad barnfilm. internet e fantastiskt!

det här med väder på TV verkar roligt

jag fortsätter på mitt vädertema och visar här ett klipp på en tysk vädertant som spårar ur helt i sändning. i början på klippet så vänder hon sig om och ska titta på väderkartan för att presentera sitt väder. men istället för moln och solar och annat väderrelaterat mög så har en bild på nyhetspresentatören smugit sig in. det visas i typ 1 sekund men hon blir helt paff och kan sen inte sluta garva.
det är fan svårt att inte börja garva själv när man hör hennes garv. och hon kan verkligen inte sluta garva!

daniel westling twittrar

twitter e ju hett nuförtiden. så hett att tillåmed vickans snubbe danne W har börjat twittra. han skriver riktigt bra och ger oss en fantastisk innlick i hur det kungliga livet förs när kamerorna är avstängda. det är skitmycket som jag aldrig har fattat. att de liksom lever som vanliga människor och att de äter och bajsar precis som oss vanliga dödliga.

7e juni skrev han såhär:

13.23 Upptäcker en spegel jag inte sett förrut i sällskapsrummet. Vad snygg jag är.

13.25 Upptäcker att det inte alls var en spegel utan bara TV:n som visade en reklam med Boxer-Robert.


5e juni

12.18 Vickan säger att jag inte får bänka när jag är nyopererad. Skit också.

12.28 Har kommit på ett sätt att bänka 100% safe. När jag lyfter stången trycker Calle P allt han kan mot såret med en basketboll. Jag skulle vilja se den njuren som lyckas hoppa ut därifrån.

12.35 Funkar hur bra som helst. Fick bara förklara en extra gång för Calle P att det var min njure han skulle trycka på.

apropå roliga väderpresentationer på TV

den här väderbruden verkar inte helt OK faktiskt.

det var den här vädersändningen

jaha..här hade jag ett klipp från svt där han presenterade vädret så roligt.
men länken till videon byttes tydligen ut mot senaste väderraporten. hittar inte den gamla vädersändningen...men hittar jag den så ska jag lägga upp den.

var det ett skämt eller var det på riktigt?

igår när jag satt å zappade och skulle switcha över till sportspegeln så undrade jag om jag var förvirrad och full eller om gubben på TV var förvirrad och full.
för inför mina stackars små ögon utspelades sig nämligen det märkligaste jag sett på riktigt länge!

nyhetsändningen före sportspegeln höll på att avslutas och det var bara vädret kvar. jag zappade in mitt under väderpresentationen.
på min 42tummare så står en gubbe och ser bara fånig ut. han säger inget. bara står där som en fågelunge i sitt bo och väntar. tyst. ser fånig ut.
sen börjar han snacka. men det är inget vettigt utan bara jibberish. nåt om att han har grejer sparat till 20.30 sädningen eller nåt liknande och bla bla bla. sen står han bara där igen och är tyst. mycket märkligt. sen drar han måndagens väder lite förvirrat. att de ska regna mycket. sen blir rutan svart. men man hör ändå väderfarbrorn jiddra. sen kommer väderfarbrorn tillbaka och säger att han ska presentera nattens väder. men skärmen visar måndagens väder. sen börjar han zappa med sin mojäng. zap zap zap och mer zappande. till slut så drar han nåt väder, vet fan inte vilken dag eller tid. sen står han tyst å stirrar upp i luften. sen ser man hur han gör som slalomåkare gör inför sina åk. liksom memorerar banan. hans händer rör sig i nån slags bana och man ser att han försöker mana fram hans väderpresentation ur skallen. men de går inge bra. plötsligt säger han "ja, jag e klar". sen säger han att han har nån presentation klar sparad nånstans och nåt om att "den ska fan vara 20 sekunder". sen stirrar han lite och pratar lite skumt igen rätt ut i luften. försöker hitta sin fina presentation.

allt det här är skitmärkligt. jag å anna garvar läppen av oss. jag vet fan inte om det är på riktigt eller om comedychannel har bytt plats med SVT1.
iallafall, tydligen fattar han inte att han ligger ute i sändning. sen så hittar han inte vädret som ska presenteras. ok, dåligt av honom kanske. men vem fan blir inte nervös om man fuckar upp sådär i direktsändning? inte så konstigt att han blev lite nervis.
vad jag dock är lite förvånad över är att inte nån sändningsledare bara klippte sändingen och visade lite blommor och spelade fågelkvitter eller bara "tillfälligt avbrott"??
hade de en PRAO-elev som skötte sändningen eller? varför låta väderfarbrorn stå där som en fågelholk och se ut som sälhonan Anja P memorera störtloppsbanan i Garmisch Partenkirchen?

som sagt..det var mycket märkligt. jag bara väntar på att få höra att det var fejk, en humorsketch

ålarensaren svarar

ålarensarmackan: du FICK ju förfan kaffe!
rewdboy: jamen de va ju äckligt kaffe

det fanns ca 2 mm kaffe i botten på kaffebryggaren som mest innehåll kaffesump. det var i det närmaste otjänligt som föda även för slemmiga maskar som mögar runt nere under jorden. det tyckte han jag kunde dricka

lär känna mackan, ålarensaren från high valley söder om söder

jag jobbar på webbyrå i estocolmo.
när man jobbar på webbyrå så är favoritsysslan att steka och veva hela dagarna.
det är vad vi på webbyrå gör. steker och vevar. vi e coola och bygger coola webbar.
utom mackan.
mackan är en ålarensare.
en ålarensare sysslar med fisk.
eller...rättare sagt, en ålarensare befriar ålfiskar från sina äckliga inälvor. en syssla väldigt långt från att steka och veva.
men, det är vad mackan gör.
vad han iaf definitivt INTE gör är att fylla på nytt kaffe i kaffebryggaren när han ska ta kaffe till sig själv och märker att kaffet är slut. så gör bara en ålarensare..

min nya MSN-polare

fick en ny MSN-buddy idag. han heter medic_denishotm@il.com.
poppade upp en förfrågan från medic_denishotm@il.com om att han/hon vill lägga till mig på sin MSNlista. får upp ett par såna förfrågningar om dan.

i det här läget har man nu 2 val. antingen att klicka "ja lägg till idioten" eller "nejförhelvete jag vill INTE lägga till den här idioten på min lista". jag valde det senare alternativet. som jag brukar.
ändå så ger sig inte medic_denishotm@il.com. så jag får ett meddelande

medic_denishotm@il.com [17:55:39]: merhaba
medic_denishotm@il.com [17:57:07]: orda kimse varmi

jag fattar det första. merhaba betyder tjenare på turkiska. men kimse varmi??
det låter ju som nåt sånt där larvigt skit som man säger till små bäbisar!
snälla Gud, säg att det där inte är ett riktigt språk!

suddenly rewdboy realized he had to go to bed

ey jalla, måste sova sig lite! sov gott

suddenly Jamal realised he was completely surrounded by niggers



det här e faktiskt humor

konversation på kontoret

Emma kommer in i rummet, ställer sig bredbent och ser sig omkring med desperat och vild blick och sen så utspelar sig följande konversation:

Emma: men var fan e johan nudå? gick han ut och rökte?
Alla andra i rummet: eh..mm..
Emma: aahhhh! besvärliga karlslok!!

WTF? besvärlig karslok?
jag trodde faktiskt inte att jag skulle höra nån levande människa uttala ordet "karlslok" under resten av min livstid.

kan jag vara i klimakteriet redan?

hmm..tror fan jag e i klimakteriet. har svallningar och svettas om benen...men jag visste inte att dudes kunde hamna i klimakteriet. att det mest var en grej för honor liksom. men tydligen inte

istappar på fingrarna

det är den 3:e juni.
det är minusgrader ute.
det regnar ute.

eftersom jag måste vara lite småhurtig så cyklar jag till jobbet.
dels för att få nån som helst träning och dels för att spara in kostande för månadskort i lokaltrafiken. (sparar ju grova pengar på detta)
men eftersom jag e lat så brukar jag så fort det är lite halvdåligt väder ändå ta bussen och då måste jag köpa stämpelremsa för att åka buss. det är ännu dyrare än att köpa månadskort. speciellt om man tappar bort korten lite då och då.
javadfan..jag har ju en sjysst cykel och förra sommaren så köpte jag även sjyssta kläder som jag kan dra på mig så jag kan cykla även om det regnar. och imorse tänkte jag att "anfäkta och anamma, nu jevvlar ska jag cyklar fast himlen pissar ner på oss människor" så jag drog på mig mina överdragskläder och släpade ut cykeln jag cyklade till jobbet.

fort fort trampade mina standardfötter de små pedalerna i cirkelformade rörelser. runt runt, fort fort. trampa trampa trampa. oändliga varv trampade mina fötter pedalerna som drev kedjan som drev bakhjulen. det var blött och eftersom jag inte har några stänkskärmar så skvätte det överallt. bakåt struntar jag i att det stänker. jag har ju regnkläder. men från framhjulet så stänker det upp i mitt ansikte. ju fortare jag cyklare desto mer stänker det i mitt ansikte. jag känner smaken av mosad daggmask på mina läppar och undrar vad fan jag håller på med. lugna sig lite. ok...jag slår av på takten. det stänker mindre. men det smakar fortfarande äcklig daggmask. så jag trampar på ändå.

nu börjar jag helt plötslig frysa om fingrarna. det är kallt som i sibirien. och ju fortare jag trampar desto kallare känns det. jag måste hålla in fingrarna, men kruxet är att då blir det svårt att bromsa. skit samma. eller...ojsan, en nerförsbacke!! jag måste veckla ut fingrarna från deras skyddade tillhåll inne i min varma handflata så jag kan använda bromshandtagen. usch och fy. men jag överlever och bromsar in utanför jobbet, låser cykeln, tar av sadeln och går in i det varma sköna trapphuset.

fantastisk morgon.

sliskiga snyftrubriker



huäärk vad jag hatar såna här blödiga snyftrubriker.
varför? VARFÖR skriver man såna där rubriker.

spotifyreklamen gör att jag vill ta livet av mig

asgamars avföda och bomber och granater!
nu blir jag så satans lack på all reklam på spotify så jag måste tammefan regga ett premiumkonto!
spotify har lyckats driva mig till vansinne med deras ruttna reklam.
den e så rutten så jag tror att de har konsulterat nån tortyrmakarveteran från kina eller irak som har skruvat på rätt parametrar för att maximera lidandet för alla som hör reklamen. det är så grymt effektivt så jag har lust att hoppa ut genom fönstret och göra magplask på asfalten tre våningar ner så fort man hör reklamnspotarna!!!

Obi wan kenobi visar upp sina söta underkläder för oss


Göran var lite trött under skrattstock. men visa upp sina kalligar, de gick bra!